Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Recepti za življenje

Grega Valenčič
Recepti za življenje

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba samozaložba
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-288-481-9
Leto izdaje izvirnika 2018
Fotografije Grega Valenčič
Urejanje Grega Valenčič

Tehnične lastnosti
trda vezava
20 x 27,5 cm
610 g
98 strani
Tip knjige
spomini, pričevanja in pisma
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Recepti za življenje je knjiga, v kateri so zbrane misli in modrosti, izkušnje, ki sem si jih pridobil tokom življenja. Knjiga služi kot nekakšen priročnik za vsakogar, ne glede na starost. 

Predvsem je nastala z namenom, da bi z razumevanjem posameznih poglavij v knjigi, ljudje morda privarčevali dragocen čas v iskanju življenjskih odgovorov, temelji pa predvsem na tako razumevanju medsebojnih odnosov, kot na razumevanju samega sebe. Zaradi hitrega toka življenja in vpetosti v kolesja vsakdana, se premalo zavedamo, kako dragocen je naš čas in čas, ki ga preživimo z družino oz. domačimi, zato se mi je zdelo smiselno, da svoje nasvete delim tudi z drugimi. 

Recenzija Bukla

Poglavitna misel knjige je: »Bistvo življenja je razumeti ga, uživati v njem in živeti ga vsak dan znova.« Okrog te misli pa so zbrana avtorjeva spoznanja in razmišljanja, ki jih je usvojil v različnih življenjskih obdobjih. Valenčič se dotakne vseh pomembnih vidikov naših življenj, od ljubezni, sreče, odnosov z bližnjimi, zmožnosti odpuščanja do strahu, bolečine, dela in ustvarjalnosti, pri čemer ugotavlja, da v »norišnici« sodobnega vsakdana največkrat pozabimo na najpomembnejše: nase in na svoje bližnje. Vse premalo se zavedamo, da je življenje eno samo in v svojem bistvu najdragocenejše, kar imamo, zato bi ga morali živeti polno, se mu odpreti z vsemi čuti in gledati na svet z odprtimi očmi. Knjigo, v kateri življenjska dognanja dopolnjujejo avtorjeve umetniške fotografije, lahko preberete na dušek ali pa jo vzamete v roke vsak dan, preberete kakšno misel in se opomnite, zakaj v resnici živite.

Kristina Sluga, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...