Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Vrnitev boginje

Adrian Predrag Kezele
Vrnitev boginje
23,00 € 23,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,69 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7060-08-9
Leto izdaje izvirnika 2003
Spremna beseda Emina Ahmetović, Adrian Predrag Kezele, Tadeja Zupan
Urejanje Tadeja Zupan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
420 g
305 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vabljeni na osupljivo pot iz včasih tesnobne sedanjosti v davno preteklost in možno prihodnost! Tisto nepojasnjeno hrepenenje po nečem drugačnem, tista slast ljubezni, za katero se zdi, da smo jo že občutili, vse to zdaj razumemo, ko izvemo, da smo že bili tu: Več kot 5000 let nazaj, v tisočletjih srečnega življenja z Boginjo. Ta čas je v učbenikih odpravljen na hitro z besedo – prazgodovina.

V resnici pa smo bili takrat ena sama srečna družina. Avtor na podlagi odkritij redkih znanstvenikov ter lastne intenzivne izkušnje zapiše izjemno duhovno pustolovščino. Prav v našem času, na ozemlju čisto blizu nas, je našel številne dokaze, da se Boginja in njene vrednote izpred več kot 5000 let vračajo. Predvsem pa dobiva vedno nove dokaze, da so med nami že ljudje, ki zmorejo vnesti v vse plasti življenja spet ljubezen, spoštovanje, veselje, povezovanje in sodelovanje. Slavljenje življenja. Vse to kot edino preostalo možnost za preživetje planeta. Živimo, če se tako odločimo, v dobrodejnem času z bogastvom najboljšega, kar prinašajo letni časi. Ko dopustimo in pripomoremo, da se v naših življenjih naseli Boginja, kot nam jo je približal Adrian P. Kezele.

Recenzija Bukla

Danijel in Vedran sta prijatelja že iz otroških let, ki si med drugim delita strast za raziskovanje zgodovine, na katero ima še posebno Danijel drugačen pogled od večine. Ko se v času študija nekega dne sestaneta v okolici rodnega Šibenika, Danijel razkrije Vedranu veliko skrivnost: njegova senzibilnost, zaradi katere povsod, kjer se giblje, začuti posebne pretoke energije oziroma »točke moči«, kot jih sam poimenuje, ga je privedla do cerkvice nad Šibenikom. Tam je doživel pravo videnje, ki ga je popeljalo v čas naše prazgodovine, pet tisoč in več let pred našim štetjem. Na najintenzivnejši točki moči je namreč našel kipec Boginje, prastari simbol rodovitnosti, radosti in ljubezni. Bolj ko ga je preučeval, bolj so se pred njegovimi očmi začele vrteti podobe nekega davnega, zelo srečnega časa, v katerem ni bilo prostora za sovraštvo, bedo in trpljenje. Ob tem mu je Boginja vedno močneje sporočala, da je prav zdaj, v 21. stoletju, naposled napočil čas, da se znova prebudita vsa njena silovita moč in lepota … Priljubljeni hrvaški pisec duhovne literature nam v obliki zgodbe, ki jo lahko zaužijemo na različne načine, kot ljubezensko-erotični roman, antropološko raziskavo ali pa ezoterično branje s številnimi blagohotnimi usmeritvami za srečnejše življenje, prinaša spoznanja o duhu časa, ki je nekoč že obstajal in nas bo znova prepredel, če bomo le odprli oči, odstranili prah (navidezne) pozabe in dopustili, da se Boginja vrne med nas v vsej polnosti in z vsemi svojimi darovi. Smo ji sposobni prisluhniti in ji slediti?

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...