Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Radost je pot

Kako spremeniti način razmišljanja in uporabiti to, kar že imate, da zaživite svoje sanje
Wayne W. Dyer
Radost je pot
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7129-36-6
Naslov izvirnika Happiness is the way
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Anaja Sever
Urejanje Kaja Regula

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
290 g
201 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ko spremenimo pogled na stvari, se stvari, ki jih gledamo, spremenijo.

Ne glede na to, kakšne so vaše trenutne okoliščine, imate moč, da jih spremenite.

Kot vam bo Wayne Dyer pokazal v knjigi, ni čarobnega napoja, s pomočjo katerega bi od življenja dobili to, kar si želite. Vse, kar bi si kdaj lahko želeli ali potrebovali, lahko najdete v sebi – naučiti se morate le, kako spremeniti svoj način razmišljanja.

V prvem delu knjige boste spoznali pomen svojega načina razmišljanja, odločitev in pričakovanj. Ta del vas bo vodil do opolnomočenja, saj se boste naučili, kako se zavestno odzivati na vsak vidik svojega življenja.

V drugem delu boste preučili pojem uspeha. Spoznali boste, kako napačna je zahodnjaška ideja uspeha in da ste verjetno že zdaj veliko uspešnejši, kot mislite, ne glede na izzive, s katerimi se soočate. Odkrili boste, kako najti notranjo motivacijo, slediti sebi namesto drugim, reči življenju da in najti resničen uspeh, ki vas bo izpolnjeval.

V tretjem delu pa boste raziskali pomembnost osebnega poslanstva. Spoznali boste, kako najti občutek smisla, slediti svoji radosti in kakšni so praktični vidiki radostnega življenja. Na koncu knjige pa boste našli še devet globokih vprašanj, ki vam bodo pomagala začrtati pot do uresničenja vaših sanj.


Vsakemu poglavju je dodana tudi vaja, ki vam bo pomagala ponotranjiti sporočila knjige. Tako boste odkrili to, čemur je Wayne pravil »popolnoma nov pristop do tega, kako biti ustvarjalno živ, zdrav in radosten«.

Kot je Wayne rad pravil: »Radost ni cilj, ni kraj, kamor prispete. Je način potovanja. Je način, kako hodite po poti, na kateri ste, tako da vsak korak storite z ljubeznijo.«

Ta čudovita knjiga povzema njegove avdioprograme, ki jih je posnel v devetdesetih letih in na začetku enaindvajsetega stoletja.

O avtorju

Dr. Wayne W. Dyer, ki mu njegovi občudovalci ljubeče pravijo »oče motivacije«, je bil mednarodno priznan avtor, govorec in pionir na področju osebne rasti. V več kot štirih desetletjih svoje kariere je napisal več kot štirideset knjig (od katerih jih je enaindvajset postalo prodajnih uspešnic na lestvici New York Timesa), ustvaril številne avdio in video programe ter se pojavil v več tisoč televizijskih in radijskih oddajah.

Wayne je prejel doktorat za izobraževalno svetovanje na Wayne State University, bil je izredni profesor na St. John University v New Yorku in je vse življenje spoznaval ter iskal svoj višji jaz. Leta 2015 je zapustil svoje telo in se vrnil k Neskončnemu Viru, kjer ga čakajo nove dogodivščine.

Recenzija Bukla

Ta knjiga je kot ustvarjena za trenutke, ko se vam zdi, da vam je življenje preprosto obrnilo hrbet! Dr. Dyer, avtor številnih svetovnih uspešnic o motivaciji, v njej pojasnjuje, da se ključ do uspeha skriva v naših prepričanjih in miselni naravnanosti. Če se nečesa že vnaprej lotimo s figo v žepu, pravi, potem ni druge, kot da se bo udejanjilo vse najslabše. Zato nam blago polaga na srce, naj svoja negativna prepričanja spremenimo v pozitivna, in že kmalu se bo začelo življenje vrteti pred nami v svetlejši ter bolj vedri sliki. Kdor dvomi o njegovih nasvetih, naj se za začetek loti čisto preprostih nalog. Že zjutraj naj se denimo odloči, da štiriindvajset ur ne bo zaužil ničesar nezdravega, ali pa naj, sploh če prej ni kaj dosti dal na rekreacijo, za začetek preteče kilometer poti, postopoma pa naj svoj tek nato vedno bolj podaljšuje. Tovrstne pozitivne preizkušnje nam dajejo namreč nov zalet in v nas netijo željo po bolj opolnomočenem življenju. In to je tista radost, pravi Dyer, iz katere se bomo naučili črpati moč za vse nove poti v življenju.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 163

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...