Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Sadašiva tantra

Adrian Predrag Kezele
Sadašiva tantra

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Chiara
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7060-14-0
Naslov izvirnika Sadašiva tantra
Prevod Tadeja Zupan
Spremna beseda Adrian Predrag Kezele, Tadeja Zupan
Urejanje Tadeja Zupan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
430 g
340 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Sadašiva tantra je zapis suter, nastalih pred vsaj 5000 leti. Že tisočletja ni ohranjen noben izvirnik, tudi zaradi zavestnega skrivanja tega znanja pred varuhi lažne morale. S tem zapisom, ki se je razkril Adrianu P. Kezeletu, dobivamo jasen vpogled, kaj je resnična tantra: celosten pristop za doseganje harmoničnega odnosa ljudi in sveta ter spodbuda za kreiranje v sodelovanju in povezovanju.

Avtor je izvirnim sutram dodal komentarje, tako da je knjiga dostopna vsem osebam odprtega duha, željnim soustvarjati boljše svetove. V prepletu informacij, energije in znanja kaže pot do enotnosti telesa in duha. Pojasni bistveno vlogo želje pri kreiranju vsega na svetu ter pojasnjuje mehanizme za širjenje in dvig zavesti. Predvsem pa spomni, da je prav vse nastalo in še nastaja z namenom širjenja blaženosti ljubezni.

o avtorju

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

Recenzija Bukla

»To sveto znanje o Sadašiva tantri ni za oči slaboumnih niti za ušesa fanatikov. Če se to znanje preda takšnim, bo v njih vzbudilo bes in nelagodje. Šele odprto srce in svoboden um lahko sprejmeta to šastro (znanje),« piše Adrian Kezele. Kaj sploh je tantra? Kako jo spoznati in komu je namenjena? Avtor že takoj na začetku (in potem še večkrat) pove, da Sadašiva tantra ni za vsakogar, čeprav bo zagotovo zanimalo mnoge, kakšne skrivnosti nam tokrat odkriva eden prepoznavnejših duhovnih raziskovalcev in varuh starodavnega znanja, ki je v zgodovini večkrat izginilo in se nato spet rodilo v prebujenih ljudeh, kot je sam. Tantra se ukvarja s telesom, mnogi jo zamenjujejo za jogo; v pradavni Indiji je bila del ljudskih zgodb. Bralcu ne preostane drugega, kot da odpre srce in um ter v notranji tišini prebira sutre Sadašiva tantre in avtorjeve komentarje ter s pomočjo dviga zavesti kreira boljši svet – zase in posledično za druge.

Sabina Burkeljca, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...