Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Sedem mostov po prstih

S tapkanjem do sreče
Barbara Žetko
Sedem mostov po prstih

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Založništvo tržaškega tiska
Zbirka Bela zbirka
Leto izdaje 2015
ISBN 978-88-7174-181-9
Urejanje Martina Kafol

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
490 g
326 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Kdor pozna EFT, prav dobro ve, da je prepoznavanje neprijetnih čustev prvi pogoj za pravilno uporabo metode. To pa je pogosto vse prej kot enostavno, saj nas tega ne v šoli ne doma ni nihče učil.

S pomočjo knjige Sedem mostov po prstih boste bolje razumeli, kaj točno čutite, saj se boste naučili med seboj razlikova- ti sedem izmed najbolj uničujočih in za naše ravnovesje pogubnih čustev. Poleg tega boste imeli na voljo celo vrsto koristnih afirmacij ter številne načine in tehnike, ki vam bodo omogočali čustveno razbremenitev. Delo za osebno rast vas ne bo vodilo le do odpravljanja stresa in do čustvene svobode, temveč vam bo omogočilo tudi razcvet ustvarjalnosti in izražanje tistih talentov, ki jih prav vsi imamo v sebi.

Recenzija Bukla

Ljubitelji metode EFT – metode, ki s tapkanjem po energetskih točkah telesa odpravlja fizične in psihične blokade – bodo ta priročnik zagotovo radostno vzeli v roke in se, okrepljeni s spodbudnimi besedami avtorice, ki v knjigi ne skopari z osebnimi izkušnjami, veselo lotili dela. Metoda EFT – uvedel jo je Američan Gary Craig, pri nas pa jo je z obilo ljubezni med ljudi razširila neustavljiva Pika Rajnar, za njo pa še kup njenih odličnih učencev in učenk, med katere sodi tudi avtorica te knjige, po izobrazbi sicer arhitektka – z vztrajnostjo odpravlja iz nas zastarele vzorce in prepričanja, ki nas omejujejo pri naši rasti in srečnem življenju. A tudi najbolj vnetim tapkalcem, priznava avtorica priročnika, se zgodi, da med delom naletijo na blokade. Vzroki zanje se skrivajo pod vsemi potlačenimi (čustvenimi) smetmi iz preteklosti. Z zavzetim delom in ob pomoči tega odličnega vodnika po najmočnejših sedmih čustvih in spremljajočih prepričanjih o njih bomo kmalu začutili, kako se v nas vračata moč in zaupanje ter volja za gradnjo novih mostov, ki vodijo v vsesplošno izpolnjenost.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...