Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Življenje - smrt - življenje

Odkrivanje pravega pomena umiranja in smrti
Adrian Predrag Kezele
Življenje - smrt - življenje
25,00 € 25,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7060-62-1
Naslov izvirnika Život - smrt - život
Leto izdaje izvirnika 2003
Prevod Janez Lavrič, Jasmina Rome

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 16 cm
530 g
328 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga podrobno opisuje poti, po katerih gremo po smrti. Poleg opisov doživetij po smrti vsebuje tudi 37 vaj, da se lahko pripravimo na uspešen prehod. Knjiga nas osvobodi občutkov strahu, bolečine in izgube.

To je priročnik, ki podrobno opisuje poti, po katerih gremo po svoji smrti. Prinaša znanje, s katerim lahko spoznamo in celo načrtujemo svoje življenje in napredovanje prek meja smrti telesa in osebnosti.

Že sam naslov knjige – z besedo »smrt« med besedama »življenje« - nam govori, da smrti ne bi smeli ločevati od življenja. Ko proučimo njeno vsebino, ugotovimo, da smo odkrili novo dimenzijo svoje resničnosti in da ob pomisli na smrt ne občutimo več strahu in nelagodja. V srce se naselili čudenje, mir in celo radostno pričakovanje.

Vedenje o tem, kaj se dogaja ob smrti, je bilo do sedaj dobro skrito. Morda ste o njem kaj prebrali v knjigah o obsmrtnih doživetjih ali knjigah z religijsko vsebino. To je povsem drugačna knjiga. Opozarja nas tudi na razpotja in odločitve, ki jih moramo narediti, ter njihove posledice. Poleg teoretičnih razlag in opisov doživetij po smrti telesa knjiga vsebuje tudi sedemintrideset praktičnih vaj, da se lahko pripravimo na uspešen prehod in napredovanje skozi področje smrti.

To je knjiga, ki bi jo moral vsak, po možnosti že v mladosti, ne samo prebrati, temveč tudi dobro proučiti. Če vas čaka še dolgo življenje, vam bo knjiga pomagala, da ga izpolnite s samozaupanjem in gotovostjo. In če ste se že približali času odhoda, boste v njej našli neizčrpen vir modrosti, ki vam bo vrnila upanje, srečo in mir.

Knjiga nas osvobodi občutkov strahu, bolečine, trpljenja in izgube.

Predgovor avtorja k drugi izdaji:

Minilo je več kot petnajst let, odkar se je knjiga Življenje-smrt-življenje znašla v rokah bralcev. V tem času je doživela nekaj nespremenjenih izdaj. V trenutku ko pišem ta predgovor (maj 2021) je že nekaj časa ni na policah knjigarn. Vendar zanimanje za temo ne pojenjuje. Novi naraščaji gredo skozi življenje in se neizbežno, prej ali kasneje, soočajo z vprašanjem o smrti. Ampak naravni cikel dozorevanja ni edini razlog za ponavljanje ene od redkih knjig, ki govorijo o tabu temi smrti.

Tudi sama knjiga je s časom dozorela! Se pravi, njena vsebina je rasla skozi izkušnje tisočev ljudi v katerih rokah se je našla, a še več skozi izkušnje tistih, ki so se odločili slediti njene kažipote in poiskati izkušnjo zavestnega umiranja, prej preden se soočijo s tistim neizbežnim in tako pogosto nezavednim procesom smrti. V tem času je rasel tudi pisec te knjige, posebej ko dajem izkušnjo soočanja s smrtjo na kratkih in intenzivnih delavnicah, ki zajemajo ne samo intelektualno razumevanje procesa, ampak tudi »ritualni« proces umiranja, kjer uporabljamo »Branja za umirajoče.«

Jasno je in upamo, da je trenutek dejanske preobrazbe, ki ji pravimo smrt še daleč pred vami. In prav zaradi tega je to pravi čas za pripravo. Ker smo, ko se ta trenutek zares približa običajno razvrvani od bolečine, bolezni in strahu in smo popolnoma nepripravljeni sprejeti kakršnokoli znanje. Edino kar lahko prejmemo je vsakodnevna pomoč, topla človeška roka in sočutje. S tem se ukvarjajo psihologi in drugi strokovnjaki ali prostovoljci v hospicih. Njihovo delo je humano in dragoceno, ampak ta knjiga govori o nečem povsem drugem. Govori o smrti s perspektive C-Rexa in kot taka vam bo služila kot odskočna deska za nepričakovano in neverjetno potovanje v življenje, ki nima konca, življenje popolnoma osvobojene zavesti.

O avtorju

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...