Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pot srečanja

Jorge Bucay
Pot srečanja
24,94 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Kažipoti
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4331-4
Naslov izvirnika El camino del encuentro
Leto izdaje izvirnika 2001
Prevod Tina Malič
Urejanje Urška Kaloper

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
20,5 x 14 cm
390 g
346 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
psihologija in psihiatrija > psihoterapija
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

V drugi knjigi od štirih v zbirki Kažipoti avtor bralca popelje k odkrivanju drugega, ljubezni in spolnosti. Sobivanje, privlačnost, spolnost, zaupanje, stik so mejniki na poti, na kateri avtor demistificira nekatera najbolj trdovratna prepričanja o ljubezni in seksu v naši kulturi. S pomočjo teorije in navdihujočih zgodb spregovori o družinskih odnosih in se še zlasti posveti partnerskemu življenju, ljubezni in zakonu. Na stežaj nam odpre vrata v univerzum svojih zamisli in nas ob tem nevsiljivo pripravi do tega, da temeljito pretresemo svoje. Ko premagamo to novo etapo poti, je za nami zagotovo vsaj eno srečanje: srečanje z lastno sposobnostjo ljubiti drugega.

Recenzija Bukla

Argentinskega pisatelja Jorga Bucaya, terapevta, predvsem pa pripovedovalca zdravilnih zgodb (tj. zgodb, ki v bralca položijo uvid – prek zgodbe drugega namreč s pomočjo identifikacije lahko doseže katarzo in posledično spremembo ravnanja pri sebi in odnosih) pri nas že dobro poznamo. Njegove knjige so dobro brane tako po svetu kakor tudi pri nas. V zadnji knjigi se avtor dotakne poti srečanja z drugim – odkrivanje drugega, ljubezni in spolnosti. Njegov prepoznavni slog, samoironija, humor, predvsem pa svojevrsten pristop pri ukvarjanju z odnosi, ljubeznijo in spolnostjo, bi prav lahko postal (če že ni) posebna modaliteta psihoterapije (po Bucayu). Knjiga bo zagotovo spet prepričala ljubitelje njegovih knjig in zgodb, ki še dolgo odmevajo v bralcih.

Sabina Burkeljca, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...