Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dama

Celostni vodnik za sodobno žensko
Veronika Podgoršek
Dama
29,99 € 29,99 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Mladinska knjiga
Zbirka Ogledalo
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-01-6606-1

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
21 x 14 cm
650 g
303 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
psihologija in psihiatrija > psihoterapija
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let > priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kdo smo ženske? Kakšne smo? In za koga? Dr. Veronika Podgoršek, avtorica uspešnice Ljubezen na terapiji, v priročniku Dama raziskuje načine, na katere se sodobna ženska spoprijema z ženskostjo in pričakovanimi vlogami. Zanimiva, poučna in nadvse koristna knjiga za ženske v vseh življenjskih obdobjih. Vse to smo sodobne ženske. In vse to lahko postanemo. Dama je celostni vodnik za sodobne ženske, s katerim nas avtorica, priljubljena psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek, vodi skozi različne vzorce, vloge in pričakovanja, ki opredeljujejo naše življenje in nam ga pomaga osmisliti, da bomo lahko zaživele zadovoljno, mirno in izpolnjujoče v vseh življenjskih obdobjih. Različna starostna obdobja so osvetljena z različnih plati, avtoričina strokovna spoznanja pa dopolnjujejo prispevki uglednih strokovnjakov z različnih področij. »Odločila sem se napisati knjigo za ženske. Z njo bi rada spodbudila razmislek o tem, kako je biti ženska v enaindvajsetem stoletju, in pojasnila, kako v preplet ...

o avtorju

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije, nekdanja terapevtka, avtorica knjig, publicistka in predavateljica.

Doktorirala je iz družinske relacijske terapije na Univerzi v Ljubljani in opravila terapevtsko specializacijo iz objekt-relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu (International Psychotherapy Institut – IPI) v Washingtonu. Terapevtsko delo je opravljala po modelu relacijske družinske terapije.

Na konferencah v tujini ter na raznih strokovnih predavanjih in delavnicah na različnih fakultetah in drugih institucijah v Sloveniji je sodelovala kot predavateljica. Kot kolumnistka in strokovnjakinja je pogosto sodelovala z mediji. Izdala je pet knjig, priročniki Ljubezen na terapiji – Vodnik do srečnega partnerstva, Ljubezen po ljubezni in Moje življenje, moja knjiga pa so zaradi celostnega, praktičnega, poljudnega in obenem na strokovnih izkušnjah utemeljenega pristopa med bralci poželi veliko zanimanja in postali uspešnice.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...