Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Medicinski medij

O kroničnih in skrivnostnih boleznih, in kako končno ozdraveti
Anthony William
Medicinski medij
29,90 € 29,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,90 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka InZdravje
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7033-84-7
Naslov izvirnika Medical medium
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Jernej Zoran
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
510 g
347 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
naravoslovje > medicina
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ta knjiga razkriva številne najdragocenejše zdravstvene skrivnosti Duha. Je odgovor za vsakogar, ki trpi zaradi kroničnih težav ali skrivnostnih bolezni, ki jih zdravniki ne zmorejo odpraviti.

Vseeno pa ni zgolj knjiga za bolne, ampak za vsakogar na tem svetu.

V knjigi boste odkrili naslednje:

V 1. delu boste izvedeli vse o avtorjevi povezanosti z Duhom in njegovem življenjskem poslanstvu pomagati ljudem pri okrevanju in odpravljanju skrivnostnih dejavnikov, zaradi katerih so bolni. Podučili se boste o skrivnostni bolezni, in zakaj je ta precej pogostejša, kot domnevajo ljudje.

2. del, Skrita epidemija, je posvečen Epstein-Barrovemu virusu, spregledanemu patogenu, ki je
odgovoren za hromeča stanja, kot so:
- fibromialgija,
- sindrom kronične utrujenosti,
- multipla skleroza,
- revmatoidni artritis,
- motnje v delovanju ščitnicein še bi lahko našteval.
- Različni sevi Epstein-Barrovega virusa hromijo predvsem ženske, in to na številne načine – gre za najbolj skrivnostno med skrivnostnimi boleznimi.

V 3. delu, O drugih skrivnostnih boleznih, boste spoznali tudi druga zdravstvena stanja, ki so razumljena izrazito zmotno, in njihove presenetljive ter različne vzroke.

Na koncu vsakega poglavja v 2. in 3. delu boste našli tudi različne namige v zvezi z zdravljenjem, vključno s priporočenimi živili in dopolnili za določene bolezni.

V 4. delu, Kako končno ozdraveti, so razkrite resnične skrivnosti odličnega zdravja. Gre za mogočne koščke sestavljanke, ki jih danes v zdravstvu ne poznajo. Ta del govori o okrevanju, preprečevanju in samospoznanju – ne glede na to, ali ste osredotočeni na to, da bi se znebili bolezni, okrepili zdravje ali vzpostavili stik s svojim pristnim jazom, boste v tem delu našli uporabne informacije. Med njimi so nasveti za optimalno prebavo, zdravilno čiščenje, informacije o skrivnih hranilih, ki lahko okrnijo vaše zdravje, razkritja o najbolj zdravilnih živilih na planetu, možnostih razstrupljanja, podajam pa tudi navodila glede duhovnih tehnik, kakršna je zdravljenje duše z enkratno meditacijo ter prošnja angelom za podporo.

Recenzija Bukla

Že vse od rosnih otroških let je Anthony William, avtor te svetovne uspešnice o zdravljenju kroničnih in skrivnostnih bolezni, čutil, da je drugačen. Že od rosnih let ga namreč skozi življenje spremlja glas oziroma Duh, kot je Anthony poimenoval višjo esenco, ki je ves čas ob njem. Sprva ga je želel preslišati, a kasneje je sprevidel, da je njegovo življenjsko poslanstvo v pomoči ljudem po vsem svetu. Na podlagi številnih uspešno rešenih primerov bolnikov, ki so vse dotlej, dokler ga niso obiskali, trpeli za raznimi boleznimi – ali pa jih je splošna medicina razglasila za zdrave, čeprav njihove bolezenske tegobe v resnici niso izzvenele –, je pripravil knjigo, ki bo v veliko pomoč in olajšanje številnim bralcem. Avtor namreč v njej natančno predstavi niz kroničnih in tudi skrivnostnih bolezni, za katere splošna medicina ne pozna zdravil in razlag, vse skupaj podkrepi s primeri svojih klientov, ob koncu pa natrosi še obilico koristnih nasvetov za (samo)zdravljenje. Anthony namreč predobro ve, da je več kot devetdeset odstotkov bolezni psihičnega izvora, zato zdravju »duše in srca«, kot poimenuje psihično počutje, v svojem knjižnem delu nameni veliko pozornosti. Vsekakor gre za nadvse dragoceno knjigo, tudi zato, ker dandanes z Anthonyjem, tem neverjetnim medicinskim medijem, sodelujejo številni ugledni strokovnjaki s področja medicine, ki ga močno spoštujejo in s tem še dodatno potrjujejo moč njegovega poslanstva.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...