Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Dueti

Prispevki k slovenski popularni glasbi
Miha Štamcar, ... [et al.]
Dueti

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba UMco
Zbirka Premiera
Leto izdaje 2006
ISBN 961-6445-45-6

Tehnične lastnosti
trda vezava
290 g
152 strani
Tip knjige
strokovna monografija
Kategorije
umetnost > glasba
knjige umco

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ali veste, zakaj je bil zaprt Frane Miličinski Ježek? Vem, da ste od nekdaj želeli vedeti, koliko je znašala denarna nagrada na prvem festivalu Slovesnska popevka in kdaj je Marjana Drežaj najlepše odpela Poletno noč. Kako lahko živite, ne da bi vedeli, katera je najljubša kitara slovenskih kitaristov? Ali katerega leta so med festivalom Slovenska popevka gledalci po dvorani metali papirnate aviončke? Vas zanima, kdo je na slovenskem radiu nastopil 9. maja 1945 ob 15.00? Kdo je imel prve Hammond orgle v Sloveniji? V kateri ljubljanski gostilni je jedel pasulj Gregor Strniša? Koliko minut je trajal najdaljši kitarski solo Pankrtov? Katrera slovesnka skupina je izvedla koncert v madžarščini? Koliko ljudi je spremljalo oddajo Popstars?

Miha Štamcar & co. vam v knjigi Dueti ponujajo odgovore na vsa vprašanja v zvezi s slovensko glasbo. Če že nimamo leksikona slovenske popularne glasbe, imamo vsaj knjigo Dueti. - Mateja Hrastar


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...