Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Predstavitev knjige Maščobe kot gorivo

Predstavitev knjige Maščobe kot gorivo

Knjigarna Konzorcij - 18. september 2018 ob 11. uri

Založba Primus vabi na tiskovno konferenco in predstavitev knjige Maščobe kot gorivo, ki bo v torek, 18. septembra ob 11. uri, v knjigarni Konzorcij (Slovenska cesta 29, Ljubljana).

Knjigo bo predstavil Severin Lipovšek, mag. kinezioloških znanosti, svetovalec na področju športne in splošne prehrane, kondicijski trener vrhunskih športnikov, terapevtski maser, avtor knjige Moč prehrane v športu ter avtor predgovora k slovenski izdaji knjige Maščobe kot gorivo.

V tem pionirskem vodniku, prvem svoje vrste, vodilni naravni zdravilec dr. Joseph Mercola pokaže, da lahko vzamete vajeti zdravja v svoje roke že samo s tem, da dajete telesu primerno gorivo – ki pa ni takšno, kot vas prepričujejo. Ketogena dieta, ki vsebuje zelo malo ogljikovih hidratov in veliko zdravih maščob, je prava pot do optimiziranja biokemičnih signalnih poti, ki zavirajo bolezen in spodbujajo zdravljenje. Koristi so lahko osupljive – ne samo pri zdravljenju ali preprečevanju hudih bolezni, temveč tudi pri krepitvi umskih sposobnosti, povečevanju energije, lažjem hujšanju in ohranjanju nižje teže ter še marsičem. Pri branju te knjige boste prišli do jasnega, razumskega spoznanja, kako deluje telo na molekulski ravni. Končno boste razumeli, katero gorivo zna nadvse učinkovito porabljati. Dobili boste natančne smernice za uvedbo ketogenega prehranjevalnega načrta. Poleg tega vam ne bo treba čakati desetletja, da se bo mitohondrijska presnovna terapija prebila v uradno medicino. Že zdaj lahko pridete do bolj zdravega telesa in bolj zdravih možganov.

Dr. Joseph Mercola je strasten zagovornik naravne medicine, borec za dobro počutje in vizionar, ki je v trenutni ameriški zdravstveni sistem vpeljal zelo potrebne spremembe. Kot zdravnik, ki imalicenco že več kot 30 let, je v svojem centru zdravja in dobrega počutja blizu Chicaga zdravil že več deset tisoč ljudi, leta 1997 pa je vzpostavil spletno stran mercola.com, ki je zadnjih 13 let najbolj obiskana spletna stran za naravno zdravljenje na svetu. Je avtor knjižne uspešnice Zdravljenje brez napora, nastopil je v državnih informativnih medijih, kot so CNN, Fox News in ABC News, v oddajah Today, Washington Unplugged (CBS) in Dr. Oz.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...