Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Prihaja 32. Frankfurt po Frankfurtu

Prihaja 32. Frankfurt po Frankfurtu

Mladinska knjiga (Knjigarna Konzorcij, Ljubljana) - od 12. do 17. novembra 2018

Letošnja, že 32. razstava tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu bo znova potekala v knjigarni Konzorcij v Ljubljani in sicer med 12. in 17. novembrom. Vodilo letošnje razstave je »vzgoja v knjigah in vsakdanjem življenju«, zato v središče postavljamo knjige, ki pomagajo k boljši vzgoji tako staršem kot učiteljem in vzgojiteljem.

Odprtje razstave Frankfurt po Frankfurtu 2018 bo v ponedeljek, 12. novembra 2018, ob 10. uri v knjigarni Konzorcij na Slovenski 29 v Ljubljani.

 

Vabljeni tudi na ostale dogodke v okviru Frankfurta po Frankfurtu:

Torek, 13. 11., ob 18. uri, Knjigarna Konzorcij
KAKO Z IGRO SPODBUJATI MISELNI RAZVOJ OTROKA
Pogovor z dr. Rankom Rajovićem.

Sreda, 14. 11., ob 18. uri, Knjigarna Konzorcij
OKROGLA MIZA ŠOLA KOT ZRCALO DRUŽBE; Kaj lahko naredimo starši in kaj lahko prispeva šola
Gostje okrogle mize bodo dr. Zdenka Zalokar Divjak, dr. Kristijan Lešnik Musek, Melita Demšar Kordeš, Marjan Gorup in dr. Klemen Lah, ki bo pogovor tudi vodil.

Četrtek, 15. 11., ob 18. uri, Knjigarna Konzorcij
POMEN PISANJA IN BRANJA
Z gostjama, doc. dr. Tino Bregant in dr. Sonjo Pečjak se bo pogovarjala Renata Dacinger.

Petek, 9. 11., ob 18. uri, knjigarna Konzorcij
Paralelno razmišljanje
Paralelno razmišljanje po Edwardu de Bonu z licencirano trenerko de Bonovih metod razmišljanja Nastjo Mulej, poslovnežem Romanom Pavlovičem, Rokom Terkajem-Trkajem in novinarko Natašo Ličen.
Ob izidu knjige Edwarda de Bona Paralelno razmišljanje vabljeni na pogovor in prikaz metode paralelnega razmišljanja, ki je konstruktivna alternativa prepirom in dokazovanju lastnega prav. Uči nas generirati ideje, ustvarjati in domiselno razmišljati.

Torek, 13. 11., ob 18. uri, Trubarjeva hiša literature
Dragan Velikić v Ljubljani
Z avtorjem romana Preiskovalec, enim najprepoznavnejšim srbskim pisateljem Draganom Velikićem, se bosta pogovarjala urednik Aljoša Harlamov in prevajalka Đurđa Strsoglavec.

Sreda, 14. 11., ob 18. uri, Mestna knjigarna Maribor
Pogumne punce v Mestni knjigarni
Ob izidu knjige Pogumne punce vabimo na srečanje z avtorico Niko Kovač v Mestni knjigarni Maribor. Pogovor bo povezovala Miša Margan Kocbek.

Sreda, 14. 11., ob 19. uri, Dom knjige Koper
Pazi, katerega volka hraniš
Ob izidu nove knjige dr. Kenana Crnkića Pazi, katerega volka hraniš vabimo na pogovor in transformacijsko predavanje. Dogodek bo povezovala Zvezdana Mlakar.

Četrtek, 15. 11., ob 18. uri, Mestna knjigarna Maribor
Perdikas in pesmi
Predstavitev prvenca Perdikas, filozofsko-fantazijskega romana Sebastijana Pešca. Pogovor z avtorjem bo vodil Jakob Saje. Za glasbeno spremljavo bo poskrbela Maruša Zmrzlak, ki bo zapela nekaj pesmi, tudi avtorjevo uglasbeno poezijo. Na kitari jo bo spremljal Tomaž Deželak.

Petek, 16. 11., ob 19. uri, Dom knjige Koper
Paralelno razmišljanje
Paralelno razmišljanje po Edwardu de Bonu z licencirano trenerko de Bonovih metod Nastjo Mulej, prof. dr. Markom Pavliho in urednikom knjige Mitjo Pucerjem.
Ob izidu knjige Edwarda de Bona Paralelno razmišljanje vabljeni na pogovor o metodi paralelnega razmišljanja, ki je konstruktivna alternativa prepirom in dokazovanju lastnega prav. Uči nas generirati ideje, ustvarjati in domiselno razmišljati.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...