Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Za vse nas

Ko ranjeno srce ponovno zažari
Bojan Jurina
Za vse nas
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Avtorji
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7090-31-4

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
310 g
264 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
biografije in spomini

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kako preseči sebe enkrat, dvakrat, trikrat … triindvajsetkrat? Kje dobiti vso tisto neznansko notranjo moč, da smo sploh sposobni iti čez vse velike pretrese? Komu se zares zahvaliti, da kljub vsemu ostanemo psihično in fizično popolnoma zdravi? In kje seveda po vseh takšnih in drugačnih preizkušnjah še najti dovolj navdušenja, vedrine in notranje radosti za ponoven preboj v novo Življenje?

Bojan Jurina v knjigi Za vse nas iskreno pripoveduje o svojih težkih življenjskih izkušnjah in soočanju z nepredstavljivo bolečino ob izgubi obeh otrok ter z nami deli globoko izkušnjo svoje notranje preobrazbe.
Bojan je predan ljubitelj in strasten raziskovalec notranjih globin Življenja. Skozi težke, skoraj nepredstavljive preizkušnje iskreno pripoveduje o svoji novi duhovni resnici, ki je lahko zelo blizu marsikomu od nas.
Z odprtim srcem iskreno svetuje, kako se soočati tudi s tistimi najtežjimi izzivi, ki se pojavijo na naši poti. Močan duh, pridobljena modrost in pozitivne misli so vsekakor njegova prava identiteta.
Učenec in hkrati učitelj Življenja nas s svojim pisanjem ozavešča, da je vse, kar se nam dogaja, v osnovi dobro. Trdno je prepričan, da smo ljudje izključno duhovna bitja in da je proces Življenja vedno dobronameren.
Ljubiti in biti ljubljen, to je smisel Življenja.

"Po vseh trdih preizkušnjah in neverjetnih preobratih, ki so se nama zgodili, sem enostavno moral vse skupaj spraviti iz sebe. Kot bi v sebi čutil neko obveznost do ljudi, da imajo možnost prebrati napisano. In tudi do mojih otrok, ki sta mi pomagala odpreti oči. Ko mi je uspelo, je bilo to res velikansko olajšanje in veliko osebno zadovoljstvo.
Knjigo sem napisal predvsem z namenom, da ljudem predstavim čudež Življenja skozi oči mojih izkušenj. Kako sem se soočal z izjemnimi izzivi na vseh glavnih področjih in kako se je dogajala vsa ta silna in močna preobrazba, kako so se spreminjala prepričanja in kako je nastajalo popolnoma drugačno zavedanje. In seveda, kako mi je uspelo najti pot naprej iz vsega tega. Kaj vse mi je razkrilo in mi pomagalo iti naprej. Trdno sem prepričan in verjamem, da bo marsikateri bralec našel veliko skupnega s svojo potjo. In da mu bo seveda prebiranje knjige lahko v veliko pomoč.
Knjiga je namenjena vsem bralcem, ki želijo dobiti malce drugačno sliko o Življenju. Ljudem, ki se soočajo z takšnimi in drugačnimi spremembami v Življenju (tudi tistimi, ki najbolj bolijo) in jih še ne razumejo najbolj. In še ne najdejo nekega pravega recepta za naprej. Vsem tistim, ki bi želeli od Življenja mnogo več, a ne vedo, kako se tega lotiti. Pa tudi tistim, ki jih Življenje iz kakršnegakoli razloga sili v dodatno odkrivanje in razumevanje čudeža imenovanega Življenje. In bi se radi odpravili na to pot.
Življenje je v osnovi izključno dobronamerno , želi nam le najboljše. Vem, da je to težko razumeti, a je še kako zelo res. Nikoli ni prepozno za korenite spremembe, ne glede na to, kaj se nam dogaja v Življenju. Ni nemogočih stvari in ni nemogočih poti. Le na pot notranjega odkrivanja se je potrebno odpraviti. Odločno, brez omahovanja in z močno vero. In takrat je še vse mogoče. Tudi tisto najboljše, kar sanjamo le v svojih najlepših sanjah."

Recenzija Bukla

Vsebino svojega pretresljivega izpovednega dela je avtor povzel v podnaslovu Ko ranjeno srce ponovno zažari. Nekoč zelo uspešen in premožen podjetnik začenja svojo zgodbo z nenadno izgubo očeta. Svet se je njemu in ženi Branki odel v temo in žalost, ko jima je dve leti zatem po dolgotrajni bolezni, malo pred svojim petnajstim letom, umrl sin Dominik. Neznosna bolečina je nekoliko popustila, ko se jima je rodila hčerkica Enja, angel v najbolj božanskem pomenu besede, kot pravi avtor sam. A že čez leto dni umre Bojanova sestra Irena, stara 46 let, kar ga močno pretrese. Vmes je svoje kremplje in uničujočo pogubnost pokazala tudi gospodarska kriza, ki je takrat kot zastrupljena črna kri preplavila svet. Najhujši udarec pa je družina Jurina doživela na božični večer leta 2012, ko je bila še ne triletna Enja prepeljana na urgentni oddelek ljubljanske pediatrije. Zadnji dan v letu so deklico odklopili od aparatur in je zaspala za vedno. Bojan in Branka sta se z občutkom velike hvaležnosti za vse, kar sta jima njuna otroka v svojem kratkem življenju predala kot svoje poslanstvo, posvetila novim ciljem. Z neizmerno ljubeznijo, ki sta jo ohranila v svojih srcih, sta začela odkrivati nov, boljši svet. Na to iskreno izpovedno delo, razdeljeno na 41 poglavij, je močno vplival tudi avtorjev mentor in dolgoletni zaupnik Neal Donald Walsh.

Sonja Juvan, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...