Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako se (na)učiti?

Priročnik za učinkovito in uspešno učenje
Carol Vorderman
Kako se (na)učiti?
24,94 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4931-6
Naslov izvirnika Help your kids with study skills
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Barbara Jarc
Urejanje Tihana Kurtin Jeraj

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
23,5 x 20,5 cm
750 g
256 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

O knjigi

Učenje je pomembno. Poslušati moramo učitelje in starše, razumeti in zapomniti si moramo podatke, držati se moramo rokov in opravljati preverjanja znanja. Starejši ko smo, večja jekoličina informacij, ki se jih moramo naučiti.
Priročnik Kako se (na)učimo prikaže učinkovite pristopite k učenju. S pomočjo nasvetov se boste bolje organizirali, sestavili učinkovitejše urnike, se lažje zbrali, si vsebine bolje vtisniti v spomin in tudi se naučili bolje obvladovati stres. Nazorni primeri in razumljiva pojasnila prikazujejo pozitivne korake, s katerimi lahko sami, po svojih merilih, oblikujete svoj pristop k učenju.
Vsak učenec je drugačen in vsak si na svoj način zapomni informacije. Z radovednostjo pri odkrivanju učnih veščin in preizkusov novih tehnik boste odkrili popolnoma nove dimenzije učenja – učenje je lahko tudi zabavno.

Recenzija Bukla

Vizualno inovativen, shematičen in zelo barvit priročnik pomaga pridobiti ter usvojiti učne veščine in predstavi bistvena področja učenja, od organizacije časa za učenje ter različnih tehnik in stilov učenja prek motivacije za začetek, utrjevanja in ponavljanja snovi do tehnik za obvladovanje tesnobe in treme pri formalnem preverjanju naučenega. Namenjen je tako odraslim kot učencem, saj z dobrimi učnimi veščinami laže usvajamo šolsko snov in hitreje obvladamo prosto časne dejavnosti, pa tudi v odrasli dobi smo lahko zaradi dobrih učnih veščin učinkovitejši med usposabljanjem na delovnem mestu in hitreje usvajamo potrebna znanja za svoje delo. Celo poglavje je namenjeno učenju ob pomoči spleta, ne izogne pa se niti plagiatorstvu in iskanju vsebin na družabnih omrežjih. Na koncu knjige so skladno z navodili narejeni tudi povzetki knjige po poglavjih in priloge z vprašalniki in testi. Zelo učinkovit priročnik.

Renate Rugelj, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...