Založba | Kmečki glas |
Leto izdaje | 2021 |
ISBN | 978-961-203-519-8 |
Leto izdaje izvirnika | 2021 |
Fotografije | Dean Dubokovič, Tomaž Kos, Sebastjan Oblak |
Urejanje | Barbara Remec |
Tehnične lastnosti
trda vezava
26,5 x 21 cm
980 g
183 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
kulinarika, dom in vrt
trda vezava
26,5 x 21 cm
980 g
183 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
kulinarika, dom in vrt
Založnik o knjigi
Kuhanje z ognjem je posebno doživetje. Zanj si je treba vzeti čas, saj se pri tem načinu priprave hrane okusi razvijajo počasi. Vodilo avtorja knjige je »manj je več«, v receptih ni veliko sestavin, so pa te skrbno izbrane in najboljše kakovosti.
Avtor navduši za pripravo jedi z ognjem – na žaru in ražnju, pod peko, v kotličku, v krušni peči in na štedilniku na drva. Izvrstne jedi so začinjene z zanimivimi zgodbami in kulinaričnimi nasveti, ki jih je avtor zavzeto zbiral ob dolgoletni peki za družino in prijatelje.
Sorodne knjige
- -10% Negovani možgani Razstrupljanje, ki jasni misli, poglablja čustva in zagotavlja srečo 24,21 € 26,90 € Prihrani 2,69 € Dodaj v košarico
- -10% Superživila Najbolj zdrava hrana na tem planetu 24,11 € 26,79 € Prihrani 2,68 € Dodaj v košarico