Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kruh brez kvasa

Polonca Rahmanović
Kruh brez kvasa
27,00 € 27,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,81 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Kmečki glas
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-203-528-0
Fotografije Primož Lavre, Polonca Rahmanović

Tehnične lastnosti
trda vezava
24,5 x 20,5 cm
650 g
141 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Strokovnjakinja peke kruha Polonca (PolaBekeraj) v knjigi z nami deli svoje znanje, recepture in napotke, kako brez kvasa speči odličen domač kruh. V knjigi je glavni igralec kruh, narejen iz različnih vrst mok in z različnimi vzhajalnimi sredstvi. Poleg droži spoznamo tudi druga vzhajalna sredstva: soda, vinski kamen in pecilni prašek. Kot pravi: » Imate izbiro, kakšen kruh boste pekli in jedli. Izkoristite jo.«

Recenzija Bukla

Poleg kvasa obstaja še več vzhajalnih sredstev, ki pripomorejo k dviganju in rahljanju testa za peko kruha. Seveda v prvi vrsti pomislimo na droži, ki so v zadnjem času zelo popularen pripomoček pri peki kruha in tudi najljubše vzhajalno sredstvo avtorice te kuharske knjige. Vendar če se morate ali želite (iz takega ali drugačnega razloga) izogniti tako kvasu kot drožem, velja poskusiti še s sodo, vinskim kamnom in seveda pecilnim praškom. Cel nabor okusnih receptov je opremljen s fotografijami, ki vas kar prislijo, da začnete pregledovati domače zaloge moke in kaj bi se narediti iz njih. Da bi bilo delo čim lažje in zabavnejše, pa je na uvodnih straneh dodana tudi QR koda, ki vas pripelje do avtoričine videopredstavitve, in tako si boste med pripravo kruha marsikaj lažje predstavljali.

Beti hlebec, Bukla 167

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...