Leto izdaje | 2020 |
ISBN | 978-961-203-509-9 |
Fotografije | Nik Jarh |
Tehnične lastnosti
trda vezava
23,5 x 17,5 cm
580 g
149 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
trda vezava
23,5 x 17,5 cm
580 g
149 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
60 receptov za jedi iz korenovk in gomoljnice
Preprosto. Okusno. Barvito. V knjigi najdete recepte za res okusne jedi iz: pese, sladkega krompirja, korenčka, pastinjaka, hrena, koromača, zelene, redkvice, črne redkve, repe, kolerabe.
»Med vsemi vrstami zelenjave, ki so danes na voljo, najredkeje izberemo tiste, ki so najbolj »naše« – korenovke in gomoljnice. Te rastejo skrite našim očem, v zemlji, iz katere srkajo le najboljše. Zato si zaslužijo osrednje mesto tudi na naših krožnikih – v slani ali sladki preobleki. Naj bo več kot 60 receptov v knjigi, ki je pred vami, navdih za odkrivanje slastnih dobrot iz korenin!«
Sorodne knjige
- Leto okusov z V. V. 12 sodobnih menijev po Kuharskih bukvah Valentina Vodnika iz leta 1799 35,00 € Dodaj v košarico
- Resnice in laži o hrani Z izvorno prehrano do boljšega zdravja in primerne telesne teže 19,90 € Dodaj v košarico