Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tasty sladice

Tasty sladice
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa v vrednosti 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, rok dobave 2-4 delovnih dni

Povej naprej

Založba Vida
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-94458-9-1
Naslov izvirnika Tasty dessert
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Zala Rambaud
Urejanje Valentina Smej Novak

Tehnične lastnosti
trda vezava
23,5 x 18,5 cm
680 g
192 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Založnik o knjigi

Po sladici se dan pozna ...

Ste pripravljeni, da se iz začetnika prelevite v slaščičarskega mojstra? Vse, kar potrebujete za začetek, je zapisano na straneh te knjige: od tega, kako zložiti shrambo, do trikov, s katerimi boste pekli torte za malico.

Zlagali, nadevali, zvijali in stepali boste kot za šalo, vse do češnje na torti vsakega obroka. In če vas pita iz dvojnega čokoladnega musa, matchini makroni in najmehkejši brezglutenski kolač s kokosom, limeto in malinami še niso ponesli med oblake (ste prepričani, da je z vami vse v red!?), je tu nadaljnjih 75 receptov za vsako priložnost ali razpoloženje, pa naj bo to sladka pustolovščina s prijatelji ali neubranljivi napad sladkosnedja pozno ponoči. Vendar nikakor ne pozabite prihraniti vsaj kakšnega koščka zase. 

Recenzija Bukla

Ste vešči peke najrazličnejših sladic ali pa ste, nasprotno, strasten gurman, ki se mu cedijo sline že samo ob ogledu na sladke dobrote? Bi radi svoje goste kdaj navdušili s še posebej imenitnim (sladkim) mojstrstvom? Če ste vsaj enkrat odgovorili pritrdilno, potem preprosto morate seči po tej knjigi, slastni (kot obljublja že njen angleški nadnaslov) tako glede nanizanih receptov kot nadvse plastičnih fotografij, ki kar vabijo k použitju vsega predstavljenega. Knjiga ponuja recepte za sladice vseh vrst, od tistih za začetniške ustvarjalce do onih, ki zahtevajo že več spretnosti in potrpež­ljivosti, prav vse pa obljubljajo končni uspeh in, najpomembnejše, zadovoljstvo vseh, ki bodo zagrizli v vaš izdelek. Da se boste dela lotili še bolj zagnano in brez (samo)spraševanja, kaj, za vraga, pomenijo kakšne morda manj običajne sestavine ali postopki, je vse to na začetku nazorno predstavljeno v »tehničnem slovarčku uspešne peke«, nato pa posamezna poglavja odstirajo še tančice z nekaterih pekovskih skrivnosti, kar vam bo prišlo pri delu še posebej prav. Slastni karamelni rjavčki, tablice z marmelado iz jagodičevja, poletna borovničeva pita, korenčkova torta brez mleka in mnoge druge nebeške dobrote kar vabijo, da zavihamo rokave in se lotimo nebeško sladkega dela!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...