Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Velika kuharska knjiga Hotela Sacher

Kulinarični užitki starega in novega Dunaja
Velika kuharska knjiga Hotela Sacher

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Pivec
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6897-76-1
Naslov izvirnika Sacher - das Kochbuch
Podnaslov izvirnika Die feine österrreichische Küche
Leto izdaje izvirnika 2013
Fotografije Michael Rathmayer
Uredil Birgit Schwaner

Tehnične lastnosti
trda vezava
25 x 19 cm
1.660 g
399 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

15. septembra 2014 je izšla kuharska knjiga znamenitega Hotela Sacher na Dunaju. Njena predhodnica, knjiga Sladke skrivnosti Hotela Sacher, je med ljubitelji dobre hrane že našla svoje mesto. Sedaj se ji pridružuje tudi velika sestra.

Le kje ne poznajo originalne Sacherjeve torte? Enako kot dunajski valček je znana po vsem svetu od Amsterdama do Tokia, saj velja za sladko ambasadorko dunajske radoživosti. A dunajska kulinarična tradicija sega še dlje od čokoladne naslade, presega tudi klasično kuhano govedino, ocvrtega piščanca ali dunajski zrezek. Sacherjev meni zajema jedi, ki jih tako radi pripravimo ob nedeljah, pa tudi ob ponedeljkih, torkih, sredah, četrtkih, petkih in sobotah.

Nadgradnja Sacherjevih slastnih obrokov je čutna in žlahtna ter inovativna in ustvarjalna obenem. Izhaja iz tradicije, a jo v slogu zdrave in lahke prehrane prilagaja že preizkušenim smernicam sedanjega časa. Sacherjevi mojstri nam ponujajo izvrstne recepte za vse obroke v dnevu in noči, za vse vrste jedcev: za takšne, ki imajo raje sladkarije ali za vegetarijance, za mesne navdušence ali tiste, ki bi raje zgolj prigrizek. Ob prebranem pa našo domišljijo spodbujajo mamljive fotografije in kratke anekdote o hotelskih doživetjih.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...