Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Truplo v spalnici

Charlaine Harris
Truplo v spalnici
12,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Giks
Zbirka Nero
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-93557-7-0
Naslov izvirnika Three bedrooms, one corpse
Leto izdaje izvirnika 1994
Prevod Janja Šega
Urejanje Gordana Kaisersberger

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
290 g
271 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kdo ubija nepremičninske posrednice v mestu Lawrenceton v zvezni državi Georgia?

Preprosto, toda dramatično vprašanje, in nekdanja knjižničarka Aurora Teagarden je tista, ki bo našla odgovor.

Ob dediščini, ki ji omogoča finančno neodvisnost, Roe išče nekaj novega, kar jo bo zaposlilo. Njeni dnevi dela kot knjižničarke so mimo. Nepremičninarstvo bi bilo morda zabavno, pomisli. In kdo bi jo lahko bolje naučil poslovnih zvijač kot njena mati, Aida Brattle Teagarden Queensland, ki je podobna Lauren Bacall, in ki je, mimogrede, lastnica ene glavnih nepremičninskih družb.

Roe se zaposli kot pripravnica in pristane na to, da bo klientoma, ki nista iz mesta, razkazala razkošno nepremičnino. Hiša je po svoje očarljiva, toda klienta nista preveč navdušena nad tistim, kar je ostalo v glavni spalnici: truplo nepremičninske posrednice, Tonie Lee Greenhouse.

In Tonia je samo prva žrtev. Hitro postane jasno, da je morilec nekdo, ki pozna svet nepremičninarjev v Lawrencetonu, nekdo, ki ima dostop do hiš, ki so naprodaj.
Po vsem tem Roe ni več tako prepričana, da ji je to delo še všeč. Na umor ni računala. Toda zelo jo privlači premožni klient, Martin Bartell. Je to morda ljubezen na prvi pogled?

Recenzija Bukla

Sveže zaljubljena Roe, zdaj že nekdanja knjižničarka v malem mestecu Lawrenceton v Georgii, se v tretji knjigi lahkotne zbirke Aurora Tea garden spet čisto po naključju zaplete v čisto pravo detektivsko zgodbo. Po razpadu Kluba ljubiteljev skrivnosti in novo pridobljeni finančni neodvisnosti si Roe nove izzive poišče v svetu nepremičnin, kjer pa se zdi, da ne more ubežati razburljivemu živ ljenju, saj ji umori in nerazrešene skrivnosti neutrudljivo sledijo. Je umor nepremičninske agentke delo serijskega morilca ali enega izmed prebivalcev Lawrencetona? Kdo je naslednja žrtev? Pisateljica Charlaine Harris je znova dokazala, da je mojstrica združevanja napete zgodbe z ravno prav šnjo mero romance, ki bralca ne izpusti iz rok do zadnje besede.

Manuela Cvetko, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...