Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Blackmoore

Julianne Donaldson
Blackmoore
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6958-85-1
Naslov izvirnika Blackmoore
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Mateja Malnar Štembal
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
350 g
541 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman

Povej naprej

Založnik o knjigi

Julianne Donaldson nas tokrat popelje na posestvo Blackmoore. Kate Worthington pozna svoje srce in ve, da se ne bo nikoli poročila. V okolju, kjer odrašča, je priča ljubeznim, ki so vse prej kot to, kar bi morale biti. Zato bi rada odpotovala v Indijo, kjer bi našla notranji mir in se obenem znebila svoje škandalozne družine, ki jo prezira. Vendar pa ima njena mama, ki se ves čas vpleta v njeno življenje, drugačne načrte. Želi si, da bi se njena hči poročila. Zato skleneta dogovor: lahko gre v Indijo, a šele takrat, ko bo zavrnila tri snubitve.
Kate odpotuje na veličastno posestvo Blackmoore. Odločena je, da bo v kar najkrajšem času izpolnila obvezo, ki ji jo je naložila mama. Za pomoč zaprosi prijatelja iz otroških let, Henryja Delafielda. A ko pride do srčnih zadev, so kupčije nesmiselne in načrti sprejemljivi.

Recenzija Bukla

Kate Worthington že nekaj časa trdi, da se ne želi poročiti, a njena mati tega nikakor ne želi sprejeti – želi, da s poroko poskrbi za dober ugled družine, a svojo hčer s tem zapira v kletko, iz katere ni videti izhoda. Dan preden Kate odide na dvorec Blackmoore, končno sprejmeta kompromis. Kate lahko opusti misli o poroki in odpotuje v Indijo, ko zavrne tri snubitve. A kmalu po prihodu na dvorec ugotovi, da bo za dokončanje svoje naloge morala postati oseba, kakršne je od nekdaj prezirala, če se ne spomni kake druge rešitve. Za pomoč prosi dolgoletnega prijatelja Henryja, a se ne zaveda, da ju bo to le še zbližalo in da se bodo njena čustva, ki jih je že toliko časa želela potlačiti, še okrepila.

Neža Poznič, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...