Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Poljubila sem grofa

Julie Anne Long
Poljubila sem grofa
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7015-39-3
Naslov izvirnika I kissed an earl
Leto izdaje izvirnika 2010
Prevod Anja Bakan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10 cm
330 g
509 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Družina in bogastvo Violet Redmond sta morda res strah vzbujajoča, njeni lepoti ter navihanosti mogoče res ni para – toda zaradi njene zloglasne ljubezni do nagajivosti se držijo proč še najbolj neustrašni snubci. Samo Violet ve, kaj bi pogasilo njen nemir: moški, ki je ne bo na smrt dolgočasil, in pa namig, kaj se je zgodilo z njenim izginulim bratom. Niti sanjalo pa se ji ni, da bo oboje našla v moškem, čigar poreklo je vse prej kot ugledno.

Pravi ›divjak‹, si o novopečenem grofu Ardmayskem šepečejo dame v visoki družbi – pa čeprav obenem nasladno drhtijo. Angleški pankrt, ki je odraščal na odprtih morjih, se je namenil ujeti zloglasnega gusarja in se maščevati.

A čeprav mu Violetino prepričanje para živce, jo zaradi njenega poguma preprosto mora občudovati … in nazadnje kloniti pred njeno čutnostjo. Zdaj se moški, ki je izgubil vse, in dekle, ki ima vse, združita v strasti, ki se lahko konča le z izdajo … ali pa se spremeni v vse, o čemer sta kdaj sanjala.

Recenzija Bukla

Violet Redmond po čistem naključju posumi, da se je njen pogrešani brat prelevil v pirata, ki krade in potaplja trgovske ladje. Na sledi mu je novopečeni grof Ardmayski, sicer kapitan Fortune in nezakonski otrok angleškega porekla. S piratom Le Chatom ima neporavnane posle, poleg tega pa je kljub nazivu bolj na tesnem z denarjem. Violet podkupi člana njegove posadke, da jo pretihotapi na ladjo, saj je odločena, da bo našla svojega brata in da za vso zmedo obstaja razumno pojasnilo. Ko jo grof na odprtem morju nejevoljno odkrije, se začne igra mačke z mišjo. Toda Violet ni samo lepa plemkinja, pod privlačno zunanjostjo skriva tudi bistroumno zvitost, ki grofu kravžlja živce in ga obenem zabava.

Klara Jarc, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...