Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Videl sem jo stati tam

Green Mountain, knj. 3
Marie Force
Videl sem jo stati tam
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-64-0
Naslov izvirnika I saw her standing there
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Maja Brodschneider Kotnik
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
470 g
544 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

V družini Abbott se zgodi nova ljubezen, ki jo glavna junaka skušata ohraniti zase. V družini z devetimi sorojenci je to skoraj nemogoče ... Colton Abbott in Lucy Mulvaney se skrivata pred drugimi. Toda Coltonovi sorojenci takoj zaslutijo, da se nekaj dogaja, in počasi začnejo sestavljati koščke sestavljanke.

Lucy pa se po drugi strani na vse kriplje trudi ohraniti skrivnost, saj gre vendar le za kratkotrajno afero, zato ne želi vpletati okolice, še najmanj pa tistih, ki so jima blizu. Svoje najboljše prijateljice Cameron, na primer, ki se je pred kratkim preselila v Vermont in si ustvarila dom z ljubeznijo svojega življenja, Willom, Coltonovim bratom.

Razpetost med New Yorkom in Vermontom in nenehna potovanja so naporni, zato se Lucy zelo veseli podaljšanega vikenda s Coltonom v Abbottovi družinski hiši ob jezeru v Burlingtonu. Bo njun vikend res samo njun ali bodo radovedni bratje začeli rovariti za njima? Še posebej, ker imata Will in Cameron ta konec tedna enake načrte.
Kaj se zgodi s skrivnostno romanco, ko ni več skrivnost? Izgubi privlačnost? Ali se lahko nekaj, kar je sprva mišljeno kot kratkotrajna zabava, spremeni v kaj resnega?

»Pogovori in interakcije med Coltonom in Lucy so še posebej zabavni. Bilo je zabavno in seksi z ravno pravšnjo količino posteljnega dogajanja.«
– Shelly, Red Hot Books

Recenzija Bukla

V seriji Green Mountain smo že dobro spoz­nali nekaj članov družine Abbott, tokrat pa bo na svoj račun prišel Colton. Colton in Lucy Mulvaney sta se srečala iz poslovnih razlogov – Abbottova družinska trgovina je najela njeno podjetje za izdelavo spletne strani – a se je med njima hitro vnela strast. Zdaj že nekaj ted­nov skupaj preživljata vikende, toda skrivaj. Živita namreč na ­različnih koncih ­države in imata povsem drugačna načina življenja. Sramežljiva Lucy iz New Yorka ima za sabo pravo zbirko prvih zmenkov in ni pripravljena na resno zvezo, še posebej ne na daljavo, samotarski Colton pa si želi, da bi iz tega nastalo kaj več in da bi lahko z Lucy preživel več časa. Ko njun romantični podaljšan konec tedna v družinskem vikendu ob jezeru prekineta Coltonov brat Will in njegovo dekle, Lucyjina prijateljica Cameron, je skrivnost razkrita. Se bo nič več skrivna afera končala ali bosta zaljubljenca ostala skupaj? Bosta lahko kljub razdalji in razlikam našla sred­njo pot in ostala skupaj za vedno?

Klara Jarc, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...