Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zadnja želja

Kristen Ashley
Zadnja želja
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Zbirka Magdalene
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6982-21-4
Naslov izvirnika The Will
Prevod Mateja Malnar Štembal
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
390 g
700 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno ljubezen in zaupanje zasluži le ena oseba: njena babica, Lydie Malone. Josephine si pozneje iz nuje zaradi okoliščin, v katere jo privede življenje, nezavedno in zelo uspešno nadene krinko in ne pusti blizu nikomur drugemu.

Zaradi dela v modni industriji veliko potuje, se druži z modno in glasbeno elito, vendar pa ves ta čas ohranja neko varno razdaljo do drugih. Josephine potuje po svetu, upokojeni boksar Jake Spear pa živi skoraj povsem običajno življenje v istem mestecu kot Lydie. Jake ničesar ne skriva, je spontan in neposreden. Predvsem pa naokoli znan kot tisti, ki v življenju sprejema slabe odločitve pri izbiri žensk in podarjanju svojega srca.

Josephine in Jaku je skupna oseba, ki jo obožujeta. Oseba, ki ve, kako ju popeljati do sreče. In oseba, ki namerava to tudi izvesti. Pa četudi bo to njena zadnja želja na tem svetu.

Recenzija Bukla

Lydie Malone, lastnica prekrasne Sivkine hiše, je bila, kot se izkaže ob branju njene oporoke, na moč premožna gospa z odličnim občutkom za opazovanje svojih najbližjih. Kako drugače bi sicer sestavila oporoko, s katero svoji vnukinji Josephine izroči vse imetje, ob tem pa poskrbi, da precejšen kupček denarja dobi tudi čedni in skrivnostni Jake Spear oziroma njegovi otroci. Pa ne le to: pokojna gospa kot svojo zadnjo željo še zapiše, da svojo glavno »lastnino«, vnukinjo Josephine, zapušča očarljivemu Jaku. Ta se nad slišanim samo muza, medtem ko je Josephine ogorčena, še posebej, ker ji gre Jake, lastnik mestnega striptiz kluba in boksarskega centra, sprva močno na živce. A sčasoma začne Josephine, ki se vmes odloči, da Sivkine hiše vendarle ne bo prodala, spoznavati, da se za Jakovo čedno zunanjostjo skriva tudi nadvse nežna in čuteča duša. Se bo morda na koncu, kljub slabim življenjskim izkušnjam, vendarle vdala babičini želji in postala njegova »last«? Ljubezenski roman, ovit v vonj sivke, prinaša vznemirljivo, čuteče branje.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 118-119

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...