Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Akaški zapisi

Osnove dušne matrice z vpogledom v akaške zapise
Aleksandra Winkler Drole
Akaški zapisi

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Om garden - inštitut
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-95124-1-8

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
500 g
324 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Akaški zapisi nosi v sebi skrbno izbrano znanje in modrost, ki ju je karmična diagnostičarka Aleksandra Winkler Drole pridobila z izkušnjami in dolgoletno terapevtsko prakso. Bistvo knjige – priročnika za spletni program ključ do duše je, da delujemo v skladu s tem, kar smo na ravni duše, in ne, kar bi ''morali biti''.

Drugo pomembno sporočilo je, da ob spoznavanju sebe načrtno izbiramo delovanja na pozitivnem vidiku.

Tretje pa je spodbudna novica, in sicer, da je mogoče z vpogledom v knjigo naše duše – v akaške zapise, marsikaj popraviti in izboljšati, tudi naše pretekle napačne odločitve, ki jih še vedno nosimo s seboj in jih opredeljujemo kot blokade in omejitve pri kreiranju obilja na vseh ravneh.

Mnogi bi radi po svojih najboljših močeh prispevali k dobrobiti tega stvarstva, prispevali svoje kvalitete, da bi s tem obogatili sebe in druge, predvsem svoje najbližje družinske člane in prijatelje. Seveda, saj smo tukaj na Zemlji zato, da kreiramo, ustvarjamo, delujemo … Četudi smo prebrali veliko knjig in obiskali veliko tečajev, se še vedno sprašujemo: ''Kdo sem in kako lahko najbolje manisfestiram?''

Edinstvenost te knjige je spoznavati sebe, s poudarkom na osnovni dušni matrici in načrtu, po katerem je bila naša duša prvotno ustvarjena. Po opisu in intuitivnem občutku se boste prepoznali v eni izmed dušnih skupin, ki vas karakterno zelo dobro označuje.

Prepoznali boste svojo vibracijsko stopnjo in energijsko središče moči.


Z nekaj zdrave kritične presoje boste lahko po opisu načrtno izbirali med pozitivnimi delovanji in se hkrati izognili negativnim. Posledično boste živeli mnogo bolj pristno, bolj iz svoje duše, bolj resnično, bolj harmonično in posledično manifestirali več obilja na vseh ravneh in v vseh pomenih.- Amandra, novinarka in učenka spletnega programa Ključ do duše

o avtorju

Aleksandra Winkler Drole je zdravilka za dušo in telo, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov, avtorica mnogih člankov, med njimi najodmevnejši Sporočila akaških zapisov. Je avtorica knjige Zmenek z usodo, 36 karmičnih ciklov in Maderoterapija detox.

Njeno znanje temelji predvsem na modrosti vzhoda in na svetih spisih – Vedah, s področja sanskrta Indije in Tibeta. Je ustanoviteljica spletnega programa AKADEMIJA Ključ do duše ter blagovne znamke OM GARDEN.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...