Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Bojevnica ljubezni

Glennon Doyle
Bojevnica ljubezni

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Primus
Zbirka Romani
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7033-00-7
Prevod Jure Šešet
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
380 g
248 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

"Bojevnica ljubezni te ne samo navdihne, popolnoma te prevzame. Knjiga bo spremenila marsikatero življenje in izjemno hvaležna sem, da obstaja.«
Elizabeth Gilbert, pisateljica uspešnic Jej, moli, ljubi in Velika čarovnija

Bojevnica ljubezni, velika uspešnica New York Timesa govori o nezvestobi, izdajstvu in odrešitvi!
Govori o tem, kako je ženski in moškemu zaradi naših idealov ženskosti in moškosti onemogočeno, da bi se dejansko spoznala.Govori o tem, kako izkoristiti krizo za odskočno desko dopristnejše identitete in boljšega življenja.Govori o tem, kako kot starši pripeljati svoje otroke skozi trpljenje. Govori o prijateljstvih, ki bolijo, in tistih, ki zdravijo.Govori o veri, ki vklene ženske, in tisti, ki jih osvobaja. Govori o tem, kako končno najti preklemanski mir v svoji lastni koži.Govori o seksu brez sramu, bogu, hrani, mamilih, pornogra? ji in nežnosti – ter o tem, da sta nizkotnost in božanskost pogosto neločljivi.

Recenzija Bukla

Ko je postavni Craig Melton pospremil lepo Glennon Doyle (1976) pred oltar, je bilo videti, da gre še za eno sanjsko ameriško poroko. Vse se je zdelo popolno, Craig je prejel Glennon iz rok njenega očeta in pred njima je bilo idilično ameriško življenje. A vendar že malce podrobnejši vpogled v njeno preteklo in prihodnje življenje pokaže, da temu še zdaleč ni (bilo) tako. Glennon Doyle je imela v mladosti veliko problemov tako s svojo telesno težo kot z bulimijo, alkoholom in drogami in tudi njen zakon s Craigom, v katerem so se rodili trije otroci, ni bil ravno idealen. Ko je leta 2009 začela pisati svoj blog, s katerim je zaradi svoje iskrenosti zaslovela po vsej Ameriki ter tudi širše, je odprla vrata tudi v svoj dom, svoje srce in svoj zakon, za katerega se je izkazalo, da je na trhlih nogah – mož jo je namreč varal z ženskami za eno noč. Soočenje s tem dejstvom, razmislek o tem, kam jo od tu naprej lahko vodi njeno nadaljnje življenje, nadaljnje raziskovanje svoje spolne identitete (v začetku leta 2017 se je po ločitvi od moža poročila z nogometašico Abby Wambach), je na koncu pripeljalo tudi do odmevnih memoarskih knjig Carry On, Warrior (Kar naprej, bojevnica, 2012) in Bojevnica ljubezni (2016), ki sta se zavihteli na vrh najbolj prodajanih knjig in pristali tudi v bralnem klubu Oprah Winfrey. Branje, ki je navdihujoče (tudi) za vse tiste, ki bi se radi soočili z bolečo resnico svojega življenja, pa se vam to zdi morda pretežko.

Renate Rugelj, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...