Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Božja rešitev

Moč čiste ljubezni
Neale Donald Walsh
Božja rešitev

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Gnostica
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-229-149-5
Naslov izvirnika The God solution
Leto izdaje izvirnika 2020
Prevod Jure Šešet

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
240 g
158 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

N. D. Walsch nas v novi knjigi Božja rešitev na svoj znameniti »pogovorni« način, ki ga tokrat vodi z bralci knjige, povabi, da preidemo na novo raven bivanja, kjer smo popolnoma zliti z Božjim občutjem – našo ustanovno energijo, prvotno vibracijo, bistvenim bistvom in prvim virom.

Ko se bomo navadili na tej ravni doživljati, kdo smo, se ne bomo več hoteli vrniti k nobeni drugi obliki bivanja. Vedeli bomo, da smo celoviti in nezmožni biti ranjeni v pravem pomenu besed.

Glede na turbulentne življenjske razmere, ki so v letu 2020 naš planet spremenile v prizorišče spopadov s pogubnim svetovnim virusom, pogubno rasno krivičnostjo in pogubnim gospodarskim zlomom, se povsem upravičeno lahko vprašamo:

Če dobrohotna Višja sila (Bog) obstaja, kje se zatika? Zakaj ni življenje na zemlji nič boljše?

Ali je mogoče težava v tem, da preprosto nismo ugotovili, kako sodelovati s to Višjo silo (Bogom), če ta v resnici obstaja?

Zdi se, da človeštvo kot celota ne zmore doseči soglasja, kdo in kaj Bog je, kaj hoče, kaj dela in kako to počne, saj navkljub temu, da se 85 odstotkov svetovnega prebivalstva istoveti s katero od verskih skupin, na svetu vlada prava zmešnjava.

Človeštvo se mora zdaj zediniti o najpomembnejši temi v svoji zgodovini. Če bi nam uspelo, bi bili lahko rezultati izjemni in življenje na zemlji bi bilo lahko boljše – za vedno. Cilj pa ni nedosegljiv. Lahko bi dosegli konec jeze, nasilja, nesoglasij med ljudmi in narodi, finančnih stisk, revščine, lakote in trpljenja milijonov.

Lahko bi omogočili mir, blaginjo, varnost, priložnosti in veselje ljudem po vsem svetu. Skratka, naše bi bilo lahko vse, na kar smo kdaj upali, o čemer smo kdaj sanjali in kar naj bi v resnici izkusili. To bi se lahko zgodilo tako rekoč čez noč. In to bi lahko izpeljali že, če bi sprejeli eno samo idejo.

Neale Donald Walsch je sodobni duhovni glasnik, čigar besede se še vedno globoko dotaknejo sveta. Že zgodaj se je začel zanimati za vero in je začutil globoko povezanost z duhovnostjo. Večino življenja mu je na poklicni poti šlo odlično, vendar je iskal duhovni smisel, potem pa se je lotil zdaj slavnega pogovora z Bogom.

Njegova serija Pogovori z Bogom je bila prevedena v 34 jezikov, dotaknila se je več milijonov ljudi in spodbudila je pomembne spremembe v njihovem vsakdanjem življenju.

V slovenščini so pri založbi Gnostica na voljo knjige Pogovori z Bogom 1, Ko se vse spremeni, spremeni vse, Edino pomembno, Kaj je rekel Bog in Srečnejši od Boga.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...