Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čustvena inteligenca

Kako lažje nad tegobe sodobnega načina življenja
Bojan Macuh
Čustvena inteligenca
29,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Kulturni center Maribor
Zbirka Frontier. Teorija
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7118-22-3

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 15,5 cm
490 g
237 strani
Tip knjige
popularna znanost
Kategorije
naravoslovje > znanost
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Izpostavila bi, da z obzirom na to, da živimo v dobi globalizacije, hitrega tehnološkega napredka, avtomatizacije, robotizacije in izjemno hitre digitalizacije naš vsakdan obarvan s stalnim preseganjem meja, večanjem tempa, višanja produktivnosti itd. In prav v tej postindustrijski družbi je v dobi 4. tehnološke revolucije še toliko bolj pomembno ohranjanje zdravih medosebnih odnosov, samozavedanje lastnih psiholoških procesov in konstruktivno soočanje s stresnimi situacijami, katerim smo izpostavljeni na vsakodnevni ravni. Zato bi to delo priporočala v branje slehernemu posamezniku, ki skrbi za svoje psihološko ravnotežje in kakovost svojega življenja. 
Brigita Vončina, univ. dipl. psih.

 

O AVTORJU

V času svojega dolgoletnega pedagoškega dela je avtor znanstvenih monografij (Ženska - mati po prenehanju zakonske in izvenzakonske zveze, Življenjski slog starostnikov v domovih za starejše, Medgeneracijsko sodelovanje: potreba in zahteva časa, Čustvena inteligenca: Kako lažje nad tegobe sodobnega načina življenja), soavtor znanstvene monografije (Trajnostno naravnani dostopni turizem) ter avtor in soavtor strokovnih monografij (Polemike in razmišljanja, Dan je dolg 24 ur: kako se prebiti skozi delo in prosti čas), učbenikov (Čustvena inteligenca in osebni razvoj, Uvod v sociologijo) ter avtor več znanstvenih, strokovnih in poljudnih člankov. Izvaja delavnice za različna področja. S prispevki je sodeloval na več mednarodnih znanstvenih konferencah.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...