Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Iskreno o osebni rasti

Na kavču v Svetovalnici
Melita Kuhar
Iskreno o osebni rasti

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Primus
Zbirka Na kavču v Svetovalnici
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7090-18-5

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
240 g
168 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
psihologija in psihiatrija
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vsak od nas živi v svojem telesu, razmišlja s svojimi možgani in čustvuje s svojim srčkom. Vsi smo edinstvena bitja.

- Kako se soočati z minljivostjo?

- Kdo sem v resnici?

- Kaj me definira?

- Česa se bojim?

- Kaj sploh pomeni delo na sebi?

Osebna rast je pot, polna izzivov. Da se poglobimo v lastne vzorce, prepričanja in programe, potrebujemo veliko mero poguma in odločenosti, da zakorakamo iz cone udobja in si dovolimo iti onkraj dosedanjih gabaritov spoznavanja sebe ter lastnih odzivov na različne življenjske situacije.

Vem, da ste pogumni. Poglobite se v moja razmišljanja, ki izvira- jo iz mnogih zgodb in izkušenj dela v Svetovalnici in iz lastnega procesa osebne rasti ter uvidov. Ta razmišljanja nosijo mnoge darove bolj zdravega odnosa do lastnega bivanja in življenja tukaj in zdaj – to pa je tudi tisto, kar največ šteje.

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Melita raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Iskreno o intimnosti in Iskreno o osebni rasti.)

Na kavču v Melitini Svetovalnici so se skozi leta njenega dela zvrstili najrazličnejši ljudje s številnimi težavami in prav nobena od njih, zatrjuje Kuharjeva, zanjo ni tabu. Za vsako od njih zmore ob obilici empatije ter profesionalnih in osebnih izkušenj najti rešitev, kar nam dokazujejo tudi njeni zapisi v obeh knjigah te zbirke, ki so podani na razumljiv in preprost način. Najsi gre za področje osebnostne rasti, kjer bralec dobi praktična orodja za izboljšanje delovanja na različnih življenjskih področjih, ali pa za pogovore o intimnosti in z njo povezanih temah, Kuharjeva ostaja neposredna in iskrena, po drugi strani pa tudi zelo razumevajoča in spodbujajoča. Besede nemogoče ni v njenem besednjaku, saj svoje kliente in tudi bralce svojih kolumn uči, da je z voljo, predanostjo in pozitivno naravnanostjo možno prav vse. Sedite na njen kavč, pa boste tudi sami spoznali, kakšni potenciali se skrivajo v vas!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...