Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Tečaj čudežev

Kako spretno prehoditi pot od strahu do ljubezni
Alan Cohen
Tečaj čudežev
30,00 € 30,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,90 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Gnostica
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-229-147-1
Naslov izvirnika A course in miracles made easy
Prevod Jure Šešet

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
360 g
254 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti.

Tečaj čudežev vam bo pomagal razbliniti utvare, zaradi katerih ostajate majhni, in razkril resnico, ki vas dela veličastne. To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri. Izvirno izdajo sestavljajo Tekst (669 strani), Delovni zvezek (488 strani) in Priročnik za učitelje (92 strani).

Pred vami je zdaj posodobljena izdaja knjige, v kateri Alan Cohen Tečaj čudežev prizemlji, njegova vzvišena, daljnosežna načela pretvori v praktične, razumljive pripomočke in vam omogoči uporabljati njegovo resnico tako, da bo vaše življenje kvečjemu boljše.

Osvobodi vas vsakršne zmede, razredči njegovo navidezno zgoščenost, demistificira njegove vzvišene resnice in vam pokaže, kako sila preprost je v resnici.

S knjigo Tečaj čudežev Alana Cohena se zato razblinijo vsi izgovori, da še niste prebrali temeljne knjige s področja duhovnosti.

Avtor Alan Cohen izvirno izdajo knjige Tečaj čudežev prizemlji, njegova daljnosežna načela spremeni v praktične in razumljive pripomočke, razredči njegovo navidezno zgoščenost in nam pokaže, kako sila preprost je v resnici. Omogoči nam uporabljati njegovo resnico tako, da bo naše življenje kvečjemu boljše. Pomaga nam stopiti na lažjo pot.

ALAN COHEN ima magisterij iz psihologije in človeškega organizacijskega razvoja. Napisal je 27 priljubljenih navdihujočih knjig, vključno z Tao: preprosto, brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu (Gnostica 2020) in nagrajeno knjigo A Deep Breath of Life (Globok dih življenja).

Alan je ustanovitelj in direktor organizacije Foundation for Holistic Life Coaching. Poleg tega je osrednji govornik in voditelj na seminarjih na temo življenjskega mojstrstva, duhovnega razvoja in vizijske psihologije. Z družino živi na Havajih.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...