Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Kako prebuditi tigra

Zdravljenje travm
Ann Frederick, Dr. Peter A. Levine
Kako prebuditi tigra
25,90 € 25,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,78 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba V. B. Z.
Zbirka Prestop
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6468-81-7

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 15,5 cm
320 g
202 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

V prelomni knjigi Kako prebuditi tigra avtor dr. Peter A. Levine predstavi novi naein obravnavanja travme. Travma kot posledica šoka se pojavi, ko doživimo dogodek, ki utegne ogroziti naše življenje, in ko zaradi tega klonejo naše sposobnosti ueinkovitega odzivanja.
Avtor pojasnjuje, kako se zaenejo posttravmatski simptomi, kako se razvijejo in zakaj so tako vztrajni in trdovratni. Položi temelje za razumevanje, ki razblinja zapleteno mrežo mitov o travmi, nadomesti pa jih z enostavnim, celostnim opisom osnovnih fizioloških procesov, ki travmo povzroeajo. Eetudi naš razum pogosto povozi naše naravne instinkte, ne upravlja travmatskega odzivanja. Bolj smo podobni svojim štirinožnim prijateljem, kakor bi si bili morda pripravljeni priznati.

Z uporabo nekaterih preprostih zamisli in tehnik lahko prirojeno zmožnost za zdravljenje podpremo, namesto da bi jo ovirali. Telesna obeutja, ne intenzivna eustva, so kljue do zdravljenja travme.

Knjiga je napisana poljudno in tako razumljiva širokemu krogu bralcev, namenjena je tako posameznikom, staršem, ueiteljem, varstvenim delavcem, psihoterapevtom in drugim, informacije pa bodo koristne tudi za zdravnike, medicinske sestre, reševalce, policiste, gasilce in druge, ki se redno ukvarjajo z žrtvami nesree in naravnih katastrof.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...