Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Kako vzljubimo sebe

Bruno Šimleša
Kako vzljubimo sebe
27,99 € 27,99 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,84 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-01-5920-9
Naslov izvirnika Kako zavoljeti sebe?
Prevod Neža Kralj

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
391 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

»Naš smisel je v tem, da smo z nogami trdno na tleh, s srcem v oblakih in z očmi nad oblaki!«

Priljubljeni avtor nam v svoji novi knjigi v 12 poglavjih prikaže ključne korake osebnega razvoja. Zakaj je tako težko ljubiti? Kaj je hvaležnost? Kaj so naše prioritete? Kako spremenimo svoje prepričanje in odnos do sebe? Kako pozitivno mislimo, ne da bi olepševali ali se pretvarjali, da je vse v redu. Kako se otresemo strahov in pomirimo s preteklostjo? Kako sprejmemo odnos s starši, čeprav nam niso dajali vsega, po čemer smo hrepeneli? Kaj se zgodi, ko umremo? Odgovori na ta in še preštevilna druga življenjska vprašanja so nastali kot del uspešne delavnice, ki jo je avtor zapisal in uredil v knjigo. V njej nam ponuja praktična orodja za temeljito spoznavanje sebe in duhovnih resnic. Izjemno, doživeto in komunikativno branje!

»Kdorkoli ste, ta knjiga je napisana za vaše srce.«

Bruno Šimleša (1979) je hrvaški pisec knjig s področij popularne psihologije in duhovnosti, izjemno priljubljen tudi pri nas. Napisal je devet knjig, največji uspešnici sta bili Ljubeznoslovje in Šola življenja. Poleg posvečanja pisanju prireja enodnevne delavnice osebnega razvoja, je reden gost ali sodelavec številnih medijev doma in na tujem in kolumnist. Združenje Vse zanjo mu je leta 2016 podelilo nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o težavah bolnikov z rakom. Šimleša je poročen in ponosen očka.

Recenzija Bukla

Kdor hoče biti ljubljen, mora najprej ljubiti. Toda kdor hoče ljubiti drugega, mora najprej ljubiti sebe. Sliši se preprosto in vendar je toliko ljudi, ki so nesrečni, ker jim je ljubezen nedosegljiva. Bruno Šimleša, odmeven hrvaški avtor knjig s področij popularne psihologije in duhovnosti, je v tej knjigi zbral prečiščene zapise cikla dvanajstih predavanj, na katerih je v živo sodelovalo trideset udeležencev, ki so aktivno in odprto prispevali svoje misli, življenjske izkušnje, konstruktivne predloge, vprašanja in šale pa tudi dvome in s tem pomagali ustvariti energijsko polje, ki je ubesedilo najboljši del človeškega – ljubezenskost – pojem, ki ga uvaja avtor in pomeni sposobnost ljubiti in biti ljubljen. Ljubezenskost avtor predstavi skozi duhovno prizmo. Govori o karmi, o trodelni duši, o reinkarnaciji, o prtljagi, ki jo naberemo in nosimo skozi to življenje in je ne znamo odložiti. Avtor pa zagotavlja, da je to mogoče in da bi si vsakdo zaslužil, da se nauči, kako se je osvoboditi, da bo zaživel bolje. Ni tako zapletenega življenja, da ga ne bi bilo mogoče razplesti. Poseben del knjige so meditacije, ki ustvarjajo napol hipnotično stanje, v katerem je omogočeno pristno doživljanje sebe. Priročnik za samopomoč in osebno rast bralcu podarja upanje, karizmatičen optimizem, dobro mero topline in krepko podporo na poti lastnega iskanja ljubezenskosti.

Maja Črepinšek, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...