Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Osupljiva moč čustev

Naj vas vodijo občutki
Esther Hicks, Jerry Hicks
Osupljiva moč čustev Novo
27,00 € 27,00 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-7184-82-2
Naslov izvirnika The astonishing power of emotions
Prevod Nataša Martinčič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14,5 cm
380 g
275 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Prenovljena izdaja svetovne uspešnice!

Ta knjiga je edinstvena v več pogledih, predvsem pa v tem, da je bila napisana v odgovor na vašo prošnjo po več. Ne govori o popravljanju ali reševanju sveta, ki noče, da se ga popravi ali reši, kar tudi ni potrebno.

Abrahamovo učenje govori preprosto o nadaljevanju ustvarjanja radostnega in izpolnjujočega življenja, ki ste se ga namenili ustvarjati, in dopuščanju, da ga ustvarjajo tudi drugi, tako kot so se ga oni namenili ustvarjati.

Osupljiva moč čustev je ena od najbolj inovativnih in mogočnih knjig v seriji priročnikov o zakonu privlačnosti, ki so jih Abraham, skupina modrih neutelešenih bitij, ob sodelovanju Esther in Jerryja Hicksa posredovali ljudem kot odgovor na njihova najbolj pogosto zastavljena vprašanja o vsakodnevnih življenjskih izzivih, zdravstvenih težavah, hujšanju, družinskih in partnerskih odnosih, neprijetnih okoliščinah v službi in doma.

Ta knjiga vam bo pomagala razumeti čustva, ki jih doživljate že vse življenje. Spoznali boste njihov pomen in namen ter se naučili učinkovito uporabiti svoje novo zavedanje o njih.

Osupljiva moč čustev vas bo navdihnila s širšo perspektivo in globljim razumevanjem tega, kako mogočni in dragoceni ustvarjalci ste. Pokazala vam bo, kako se prepustiti toku in zapluti proti vsemu, kar si želite biti, početi ali imeti. Pri vsem tem pa vas bodo vodili vaši občutki.

Iz knjige:

Pa ste tu, živite v čudovitem telesu na čudovitem planetu, in čeprav to ni vaš prvi dan, odkar ste prišli, bi vam radi izrekli dobrodošlico na planetu Zemlja.

Ker ste tu že nekaj časa, se vam morda zdi čudno, da vam dobrodošlico izrekamo zdaj, a to počnemo zato, ker vam želimo pomagati zavzeti nov pogled na to življenje, na vaš obstoj in vas!

Jasno vas vidimo takšne, kot ste v trenutnem življenju, a sposobni smo stopiti tudi korak nazaj in vas in vaše življenje videti v veliko širšem kontekstu, kot si ga sami predstavljate s trenutne perspektive. Naša želja je, da vam z razlago tega, kdo ste s širše perspektive, pomagamo spoznati popolnost tega Večnega načrta življenja.

Ko se v vas prebudi širši pogled na to, kdo resnično ste, boste strašansko bolj cenili to življenjsko izkušnjo. Ko boste na planet Zemljo gledali s tega širšega konteksta, bodo vaši strahovi izginili, v vas pa se bo razcvetelo naravno navdušenje nad življenjem.

o avtorjih

ESTHER IN JERRY HICKS sta, navdušena nad jasnostjo in praktičnostjo prevedenih besed bitij, ki sami sebi pravijo Abraham, leta 1986 to čudovito doživetje Abrahama začela razkrivati peščici tesnih poslovnih partnerjev. Ko sta bila skupaj z ljudmi, ki so postavljali pomembna vprašanja glede denarja, zdravja in odnosov, priča praktičnim rezultatom in sta nato Abrahamove odgovore uspešno začela uporabljati tudi sama, sta se odločila dopustiti, da Abrahamovo učenje postane na voljo nenehno rastočemu krogu vseh tistih, ki iščejo odgovore na vprašanje, kako živeti bolje.

Hicksova sta pod imenom Abraham-Hicks objavila več kot 700 knjig, kaset, CD-jev, videov in DVD-jev. 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...