Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Poskrbi najprej za svojo rit

Bojana Ivanović
Poskrbi najprej za svojo rit

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba samozaložba
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-95717-0-5

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
370 g
246 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

MALCE SEBIČNA KNJIGA O TEM, KAKO POSTAVITI SEBE NA 1. MESTO V LJUBEZNI, POSTELJI, DRUŽBI, POSLU TER POSKRBETI ZA SVOJE TELO, ZDRAVJE IN UM. BREZ SLABE VESTI IN STRAHU.

Imeti rad samega sebe in poskrbeti za svojo rit se morda sliši kot sebično dejanje. Pa ni. To je dejanje ljubezni. Do samega SEBE. Vendar pa je ljubezen do sebe ena najbolj podcenjenih in razvrednotenih vrednot. Pogosto jo zamenjujejo z aroganco in sebičnostjo. Učijo nas, naj ljubimo druge, bolj malo pa se govori o tem, kako zelo pomembno je, da ljubimo tudi sebe. Nihče nam ne pove, da je razmerje s samim seboj pomembnejše od kateregakoli drugega razmerja. Knjiga za vse, ki želijo SEBE postaviti na 1. MESTO.

Kdaj in kako pa v današnjem norem tempu življenja sploh najti čas, da poskrbimo zase? Zasuti smo z delom, hitimo skrbeti za družino in prijatelje, rešujemo težave drugih in jim delamo usluge, nase in na svoje potrebe pa – pogosto pozabimo. Grize nas krivda, ko si kdaj celo upamo pomisliti, da bi sebe postavili na prvo mesto, hkrati pa se bojimo, da s tem dejanjem ne bi razočarali ali prizadeli drugih. Delujemo na avtopilotu ugajanja, medtem ko v našem življenju igramo zgolj stransko vlogo.

Pa je poskrbeti za svojo rit in sebe postaviti na prvo mesto res nekaj slabega, kot to marsikdo misli? Smo zaradi tega slaba oseba? Smo egoisti? Nam ni mar za druge ljudi? V tej malce sebični knjigi boste spoznali, da ne samo, da sebi postati prioriteta ni nič slabega, temveč, da je to nekaj nujnega. Da, nujnega. Poskrbeti za svojo rit je nujno, predvsem če želimo biti zdravi, tako fizično kot psihično in če želimo biti mirni ter zadovoljni s svojim življenjem.

Kaj poučnega lahko izveš v tej malce sebični knjigi? Tale knjiga ti bo zanimiva za branje, če pogosto pozabljaš nase in raje ugajaš drugim kot sebi, če sebe še ne zmoreš dovolj ljubiti, če nisi sebi na prvem mestu, če se ne znaš postaviti zase in jasno povedati svojih želja ter če imaš tega poln kufer.

  • Zakaj je pretirano ugajanje in žrtvovanje za druge slabo in kako lahko s tem prenehamo.
  • Kako zares spoznati SEBE, svoje potrebe in ugotoviti kje potegniti črto pri ugajanju drugim ter kako prevzeti nadzor nad svojim življenjem. In poskrbeti za svojo rit, seveda.
  • Kako poskrbeti za svojo rit v ljubezni, da bomo slišani, videni, ljubljeni in zadovoljni, ne pa izčrpani, zamorjeni in razočarani.
  • Kako se znebiti sramežljivosti v postelji in partnerju jasno povedati kaj nam paše in kaj ne, za doživetje res orgazmičnih orgazmov. In odličnega seksa.
  • Kako biti dober prijatelj, kljub temu da kdaj rečeš ne, in zakaj ni nič slabega, če pred prijatelje postavimo sebe.
  • Kako delovati in na kaj biti pozoren, ko imaš svoj posel, kako se postaviti zase in pokazati zobe, ko te kdo hoče prinesti okrog in kako preudarno delati, če si zaposlen, da ohraniš vitalnost in dobro počutje.
  • Kaj vse je potrebno, da celovito poskrbimo za naše telo, zdravje in um in zakaj je to tako zelo pomembno za našo rit.

 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...