Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Skrivnost osvobajanja

Ali želite živeti svobodno, mirno in srečno življenje?
Guy Finley
Skrivnost osvobajanja
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Zavod Gaia Planet
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-94541-8-3
Naslov izvirnika The secret of letting go
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Urban Klančnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20,5 x 13,5 cm
340 g
284 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Finleyjeva knjiga Skrivnost osvobajanja je knjiga, ki preprosto pomaga bolje (za)živeti. Avtor uvodoma omeni težave, s katerimi se spopada sodobni svet. Bralec kaj hitro spozna, da sam ni izvzet iz sveta, polnega bolečine, nerazumevanja, obžalovanj, neizpolnjenih pričakovanj, prepirov, socialnih razlik, pomanjkanja pozitivnih čustev ... Finley nas skuša postopoma naučiti tehnike osvobajanja, s pomočjo katere lahko postopoma spremenimo svoje ustaljene (in mnogokrat uničujoče) vedenjske vzorce.

o avtorju

Guy Finley je avtor mnogih uspešnic in več kot 35 knjig ter avdio programov, prevedenih v 16 jezikov, ki so se prodali v milijonskih nakladah. Je tudi ustanovitelj in direktor centra za samospoznavanje Life of Learning Foundation, neprofitne organizacije v ameriški zvezni državi Oregon in voditelj serije radijskih oddaj Osvobajanje s Finleyjem na najbolj poslušanih komercialnih postajah, namenjenih boljši kvaliteti življenja. 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...