Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Srečnejši od Boga

Spremenite vsakdanje življenje v izredno izkušnjo
Neale Donald Walsch
Srečnejši od Boga

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Gnostica
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-229-138-9
Naslov izvirnika Happier than God
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Vid Sagadin Žigon
Urejanje Suzana Kramar Dodič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
260 g
175 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

To ni knjiga o duhovni teoriji. Prinaša načrt, ki lahko spremeni življenja. Knjiga vključuje program, ki ga Walsch imenuje »17 korakov do biti srečnejši od Boga«. Združuje najboljše iz konceptualnih resnic v njegovih serijah knjig Pogovori z Bogom, z najjasnejšim opisom, kako te koncepte obrniti v praktična orodja za spreminjanje vašega življenja na bolje – za vedno.

Vi ste duhovni mojster in morda tega ne veste. To je vaš priročnik. Ustvarjen je bil za vas, od vas. Neale Donald Walsch ne pove samo, kako nam bo uspelo priti čez teden v teh težkih časih, pokaže nam, kako se lahko soočimo z vsakim dnevom, preplavljeni z radostjo in optimizmom.

Recenzija Bukla

Priljubljeni avtor številnih knjig Neal Donald Walsch (1943) velja za pobud­nika prave duhovne renesanse po celem svetu, v začetku letošnjega leta pa je obiskal tudi Slovenijo. Njegova trnova pot, ki se je spremenila v izjemno zgodbo, je navdih za mnoge zlomljene in izgubljene duše. V času največjega trpljenja mu je namreč »nevidna sila iz Nebes« prinesla številna sporočila. Zapisal jih je in nastala je serija knjig Pogovori z Bogom, ki so postale svetovne uspešnice. V pričujoči knjigi je poskusil pojasniti posebne mehanizme v življenju, s katerimi lahko dosežemo »mir v umu, ljubezen v srcu in radost v duši«. V več kot dvajsetih kratkih poglavjih poskuša razjasniti različna vprašanja o naravi stvari in kje in kako v svojem življenju lahko bralec najde prostor za Boga. Sledi 17 konkretnih korakov in nasvetov, kako vsakdanje življenje spremeniti v izredno izkušnjo. Priročnik za duhovno prebujenje.

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...