Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ujemi pravi čas

Izkoristi moč ženske ciklične narave za doseganje uspeha in izpolnitve
Miranda Gray
Ujemi pravi čas Novo
29,00 € 29,00 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Primula
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-7184-89-1
Naslov izvirnika Optimized woman
Podnaslov izvirnika Using Your Menstrual Cycle to Achieve Success and Fulfillment
Leto izdaje izvirnika 2022
Prevod Severina Siter

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
380 g
281 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

»Živeti skladno s svojim ciklom je dejanje poguma! Od nas zahteva, da stopimo iz okvirov in spremenimo načine, kako živimo, delamo in dojemamo same sebe, saj ne moremo doseči svojega polnega potenciala, če se ohranjamo ujete v obrisih linearnega. Ko smo pripravljene izstopiti iz 'normativov' in preiti iz linearnega v ciklično, začenjamo opažati koristi v vseh vidikih svojega življenja.«

Če imajo ženske možnost, da se izražajo v skladu s svojimi vrhunci, lahko to pomembno vpliva na upad stresa in povečanje zadovoljstva, samozavesti, dobrega počutja in sreče. To jim tudi pomaga, da v življenju dosežejo več, se počutijo uspešnejše, uresničijo svoje cilje in sanje.

Končno imamo knjigo, ki ženske uči, kako izkoristiti moč njihove ciklične narave!

Ponuja nov in edinstven pristop, ki bo temeljito spremenil način, kako ženske razmišljajo o sebi in kako živijo. Podrobno opiše štiri glavne faze menstrualnega cikla, dinamično, izrazno in ustvarjalno fazo ter fazo poglabljanja vase.

Vsebuje tudi osemindvajsetdnevni vodnik, ki nam pomaga prepoznati naše vrhunce in z njimi povezane sposobnosti, ki jih lahko izkoristimo, da bi dosegle izpolnitev in samomotivacijo ter uspehe in cilje, ki si jih želimo.

Kadar delujemo ob pravem času ter izkoristimo sposobnosti in nadarjenosti, takrat ko se pojavijo, smo usklajene z naravno motivacijo, ustvarjalnostjo ter uvidi in lahko v svojem razvoju ter poklicnem življenju dosežemo občutne spremembe, kakršne si zares želimo.

Iz knjige

»Kaj če bi vam povedala, da vam je na voljo silovita moč, ki vam bo omogočila preseči vsakodnevna pričakovanja, biti osredotočene in logično razmišljati, ustvariti boljše odnose, izboljšati svojo zmožnost reševanja problemov, ponuditi ustvarjalne uvide in razmišljati brez omejitev, za povrh pa prinesla še globoke uvide in razumevanje?

Kaj če bi vam rekla, da ne uporabljate enega največjih virov moči, ki vam je ta trenutek na voljo, ki vam lahko omogoči še večje osebne in službene uspehe? Bi vas zanimalo? Seveda bi vas! In kaj če bi vam potem povedala, da je tista stvar, ki jo ženske imajo, moški pa ne, menstrualni cikel? Stavim, da tega niste pričakovale!

Menstrualni cikel je nesluten zaklad, ki nam pomaga pri delu in v osebnem življenju, pa se tega ne zavedamo.«

o avtorici

MIRANDA GRAY je umetnica, multimedijska oblikovalka, pisateljica, učiteljica alternativne terapije in voditeljica mednarodnih delavnic. Napisala je uspešnico Rdeča luna: kako uporabiti darove menstrualnega cikla za prebujanje ustvarjalnosti, spolnosti in duhovnosti. Je tudi avtorica in mentorica življenjskega treninga za ženske, ki temelji na menstrualnem ciklu. Živi v Hampshiru v Veliki Britaniji. 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...