Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Vse je v redu

Potovanje od spoznavanja tesnobe in premagovanja strahov do sprejemanja življenja in ustvarjanja zaupanja
Vida Igličar
Vse je v redu
29,99 € 29,99 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,90 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-01-7365-6

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,8 x 20,8 cm
880 g
279 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga govori o spoprijemanju s strahovi. Z osebno pripovedjo ponuja vpogled v življenje s tesnobo, po izgubi in izgorelosti. Bralce z besedili, ilustracijami, navdihujočimi mislimi, nasveti in terapevtskimi vajami usmerja k zaupanju in hvaležnosti za vse dobro okoli nas.

15 priložnosti za osebno rast

Knjiga Vse je v redu bralca popelje skozi 15 poglavij. Avtorica v vsakem prepleta lastne izkušnje z zanimivi uvidi in raziskavami. V prostor resnične iskrenosti bralce odpelje z izjemno odkritostjo in ranljivostjo. V vsakem poglavju ponudi kakšno od tehnik za spoprijemanje s stresom, ki se jih poslužuje sama, nekaj strani pa je namenjenih bralcem, ki na določeno mesto zapišejo svoje misli, želje ali kaj podobnega o izbrani temi.

Preplet vsega, kar je

Knjiga je čudovit preplet avtoričinih interesov in veščin. Vsako poglavje vsebinsko vodijo njene prepoznavne ilustracije, med stranmi lahko beremo njene zapise iz osebnega dnevnika, na straneh pa lahko odkrijemo tudi modrosti, ki so se avtorice med raziskovanjem svoje duše, uma in življenja samega najbolj dotaknile in ji pomagale pri obvladovanju tesnobe.

Recenzija Bukla

Ko je Vida Igličar, vsestranska ustvarjalka, ki je vešča pisanja, risanja, grafičnega oblikovanja ter še marsičesa drugega, pred leti povsem izgorela, ji je na poti do ozdravitve pomagal njen projekt 100 dni za boljšo mene. V njem je predstavila sto najrazličnejših izzivov, ob pomoči katerih se je po sesutju začela na novo sestavljati. Iz podobne nuje je nastal tudi pričujoči priročnik Vse je v redu, ki ga je Igličarjeva začela ustvarjati ob spoznanju, da po izgorelosti v njej še vedno ostaja ogromno tesnobe. Bolj kot jo je poskušala odrivati, bolj je ta vztrajala, dokler se mlada ustvarjalka ni naposled odločila, da se bo svojih strahov lotila tako, kot zna najbolje: z novim ustvarjalskim projektom. Ob tem so ji bile v pomoč tudi ure psihoterapije, na katerih je počasi odkrivala vse tiste drobce sebe, ki so jo sabotirali in ji oteževali lahkotnost bivanja. Tako je začela nastajati pričujoča knjiga, ki navdušuje tako z vsebino kot vizualno podobo. Igličarjeva v njej preko svoje osebne zgodbe, ki jo pred bralca niza iskreno in brez olepševanja – vmes nekajkrat odkrito napiše, da je določeni del želela izbrisati ali ga vreči ven iz knjige, pa ji je potem to preprečila njena močna namera, da bo na ta način enkrat za vselej opravila s potlačenimi čustvi, ki so jo posledično gnala v tesnobo! – predstavi svojo pot iz pekla nazaj v svetlobo. Vse skupaj je obogateno z avtoričinimi dnevniškimi zapiski in tehnikami, ki bralca vabijo k samorefleksiji in intenzivnemu delu na sebi. Odličen priročnik za premagovanje tesnobe, ki nam na subtilen način prigovarja, da je z nami vse v redu!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 178

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...