Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zakladnica modrosti

Izbor življenjskih modrosti iz rubrike Zajemi vsak dan
Zakladnica modrosti
11,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Ognjišče
Zbirka Za luč in moč
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-263-219-9
Ilustracije Petra Kern
Izbor Marko Čuk, Silvester Čuk
Urejanje Marko Čuk

Tehnične lastnosti
trda vezava
16,5 x 11 cm
250 g
256 strani
Tip knjige
verski spisi
Kategorije
religija > krščanstvo
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Knjiga Zakladnica modrosti, druga iz zbirke Za luč in moč, je izbor življenjskih modrosti, večinoma iz rubrike Zajemi vsak dan v Ognjišču, pa tudi od drugod. Misli (več kot devetsto jih je zbranih) so urejene tematsko, pri vsakem geslu je najprej misel iz Svetega pisma, sledijo misli svetnikov, blaženih in svetniških osebnosti, papežev, škofov in drugih učiteljev duhovnosti, na koncu so zlata zrna iz del domačih in tujih pesnikov in pisateljev ter ljudske modrosti v pregovorih. Odprite to malo ‘zakladnico modrosti’, da bodo vaši dnevi čim bogatejši!

Recenzija Bukla

Življenjske modrosti, ki so prvotno izhajale v reviji Ognjišče, so bile že večkrat ponatisnjene v raznih izborih in vedno so bile razprodane; ne dvomim, da bo tudi s tem izborom tako, saj ljudje radi posegamo po lepoti in modrosti misli. V knjigi so misli urejene tematsko, tako, da si bralec lahko hitro poišče misel o neki temi ali pa knjigo odpre naključno in ga ta nagovarja tisti trenutek ali ves dan. Misli so vzete iz Svetega pisma, pisali so jih svetniki, duhovni učitelji, pesniki, pisatelji, tu so še ljudske modrosti. In ker je letos Cankarjevo leto, izpišimo za pokušino eno od pisateljevih misli: »Dokler sem zvest resnici, sem zvest sebi; dokler delam v njenem imenu, bo moje delo rodovitno

Sabina Burkeljca, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...