Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Zakon privlačnosti

Esther Hicks, Jerry Hicks
Zakon privlačnosti
21,70 € 21,70 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,65 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6950-29-9
Naslov izvirnika The law of attraction
Prevod Nataša Martinčič
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14,5 cm
230 g
181 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ob vnovičnem ponatisu te prečudovite knjige, ki je spremenila življenje tisočim in tisočim ljudem, in tudi meni, sem počaščena, da lahko delim z vami svoje navdušenje nad človekovo sposobnostjo ustvarjati zavestno, premišljeno in predvsem radostno!

Želeno je neizogibno že, ko si preprosto dopuščamo verjeti, da je uresničljivo. Kako hitro šele pride, ko si dopuščamo slediti svoji najvišji radosti.

Temeljni zakon Vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti, je tako zanesljiv in dosleden, da nam ne pomaga le spoznati moči naših lastnih misli, temveč na svoji koži občutiti resnico, da smo vsi, da je vse, Eno; neskončno inteligentno prepleteno.

Je Zakon, ki nam vsem prinaša natančno to, v kar verjamemo. Zato se je v času, ko znanost dohiteva na prvi pogled skrivnostno duhovnost, pomembno vprašati:

"Ali mi to, v kar verjamem, koristi? Mi pomaga ustvariti želeno? Mi pomaga želeno čutiti, dihati, živeti...? Me to, v kar verjamem, osrečuje?"

Kajti, kot nas uči in spominja neskončno inteligentna, čista Izvorna zavest, katere izraz smo vsi, in jo neponovljivo prevaja Esther Hicks, je pot do želenega le čustveno potovanje. Potovanje k Radosti. Vrnitev k sebi. Vrnitev Domov...z veliko začetnico.

Je pot, na kateri je mogoče vse. Zato na koncu ostane le eno vprašanje:
"Torej, kaj si želite?"

– Nataša Martinčič - Ašvata

Recenzija Bukla

»Ko boste svoje misli usmerjali z namenom in se osredotočali na stvari, ki si jih želite privabiti v svoje življenje, boste začeli dobivati vse, kar si želite – na vseh področjih.« Deloma v obliki dialogov in deloma kratkih esejev nam Hicksova predstavita nauke, življenjsko filozofijo in primere situacij, s katerimi si lahko pomagamo v kakršni koli stiski ali negotovosti. Moč pozitivnega mišljenja po imenu Abrahamov nauk bo vsem, ki si bodo vzeli čas za to, pomagala do notranjega zadovoljstva.

Klara Jarc, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...