Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Očarljiva

Odkrivanje skrivnosti ženske duše
John Eldredge, Stasi Eldredge
Očarljiva

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Društvo Zaživi življenje
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-93718-1-7
Naslov izvirnika Captivating
Prevod Nina Petelinšek Munoz

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21,5 x 14,5 cm
233 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
religija > krščanstvo
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija

Povej naprej

O knjigi

Večina žensk misli, da se morajo zadovoljiti z življenjem učinkovitosti in dolžnosti, obveznosti in opravkov, bitke, da so ženske, kakršne bi ‘morale’ biti, vendar imajo prepogosto občutek, da jim je spodletelo.
Sporočilo knjige Očarljiva je tole: vaše srce je pomembnejše kot karkoli drugega v vsej stvaritvi. Želje, ki ste jih imele kot majhne deklice, in hrepenenje, ki ga še vedno občutite kot ženske, vam govorijo o življenju, ki ga je Bog ustvaril, da bi ga živele. On vam ponuja, da pride kot junak vaše zgodbe, da reši vaše srce in vas izpusti, da boste živele kot popolnoma živa in ženstvena ženska. Ženska, ki je resnično OČARLJIVA.

Recenzija Bukla

Zdi se, da še nikoli poprej nad žensko ni bdelo toliko imperativov, povezanih z realizacijo najrazličnejših vlog, kot zdaj: biti mora ljubeča žena, predana mama, čuteča prijateljica, uspešna karieristka ter še in še. V želji, da bi ženska vsem tem vlogam ugodila, počne marsikaj. Ruši meje svojih sposobnosti, zanemarja svoje želje, pri tem pa pozablja na bistveno – na svoje srce. Kajti ženska je dejansko očarljiva le takrat, ko je sposobna o(b)stati na mestu, si prisluhniti in uživati v sporočilih, ki prihajajo iz njene duše. In ta so, seveda, povsem drugačna od tistih, ki si jih v imenu ugajanja drugim in izpolnjevanja vseh mogočih norm postavlja prav sama. Avtorja te knjige, zakonca, ki sta tudi sama prestala marsikatere osebne in skupne viharje, na koncu pa svojo notranjo moč našla v veri, z nanizanimi zgodbami žensk, ki jih srečujeta ob svojem delu, bralkam te knjige prikazujeta, da je pot do vsesplošne izpopolnitve pravzaprav nadvse preprosta in očarljiva. Le srce je treba odpreti …

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...