Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Striptiz v dvoje

Skrivnosti dobrega partnerskega odnosa
Izidor Gašperlin
Striptiz v dvoje
24,95 € 24,95 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba GI svetovanje
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-94098-2-4

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
20,5 x 14,5 cm
370 g
254 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
psihologija in psihiatrija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Avtor na ruševinah iluzij išče zdrave temelje in trdne gradnike dobrega partnerskega odnosa. Med njimi ne boste našli nekaterih najbolj pričakovanih. Zagotovo bodo razočaranl vsi, ki v zvezde kujejo brezpogojno ljubezen, popolno zvestobo in iskrenost.

Knjiga je namenjena vsem, ki jih zanima ozadje zapletov v partnerskih odnosih in si želijo jasnejše usmeritve, kje in kako začeti, ko spontana graditev odnosa ne zadošča več. Poleg primerov iz terapevtske prakse je uporabil nasvete, ki jih je pred leti pisal na portalu Med.over.net, zadnja leta pa v časopisu Nedelo.

Kaj so o knjigi povedali drugi

Kdor bere Gašperlinovo knjigo, ne more pobegniti pred samim seboj. Zgodbe klientov so preveč resnične, da se ob njih ne bi vprašali: Kako pa gre meni, kakšen odnos imava midva? Treniraj pogled v svoje srce, uči se pogovarjati sam s seboj in z drugimi, nam pravi. Postani odgovoren za svoje življenje, poskrbi zase! Naredi, kar čutiš, da je prav. Partner ti ne more povzročiti trpljenja, kajti svoje čustvene odzive izbiramo sami. Pokaži, izrazi, kaj čutiš. Samospoštovanje je ključ, pristnost je življenjski sok odnosov.
Manca Košir, publicistka in pisateljica

Knjiga je prav tako namenjena zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ljudem ter je prava biblija za tiste, ki travmirajo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Izhodišče knjige, ki temelji predvsem na tem, da sta za kakovostno partnerstvo potrebna zrela odločitev in garanje, je prepričljivo in mu ni kaj dodati, čeprav sem ves čas branja v sebi vneto polemizirala z avtorjem, a sem večinoma odnesla ta kratko. Knjiga je taka, kakršen je Izidor. Mestoma izjemno duhovita, pronicljiva, presenetljiva, spodbuja k razmišljanju in samoraziskovanju, je neprizanesljiva, a hkrati sočutna.
Desa Muck, publicistka, dramatičarka in pisateljica

To je knjiga o odnosih, za katero bi bilo škoda, če ne bi bila napisana. V njej ni blefiranja, taktiziranja in moraliziranja. Je samo sprejemanje življenja in odnosov takšnih kot so.
Barbara Kreš, partnerska in družinska terapevtka


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...