Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

365 dni z Božjo besedo

Misli in spodbude ob Svetem pismu
Martin Golob
365 dni z Božjo besedo Novo
29,90 € 29,90 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Družina
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-04-1077-5

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
416 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
religija > krščanstvo

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kratek odlomek iz evangelijev po izboru Martina Goloba za vsak dan v letu in njegove spodbude k branju Svetega pisma. 

Ena najpomembnejših nalog duhovnika je oznanjevanje Božje besede. V tej knjigi Martin Golob ni zbral razlag posameznih evangeljskih odlomkov, pač pa nam izbira utrinke iz Jezovega življenja za vsak dan v letu in jih pospremi s kratko mislijo, duhovno spodbudo, premislekom o tem, kako dragoceni smo v Božjih očeh …

Knjiga, ki jo držite v rokah, ima en sam cilj: približati Božjo besedo v vsakdanjem življenju. Spodbuditi življenje iz Božje besede. Hvala za zaupanje, da vam smem spregovoriti preko knjige. Bom pa zelo vesel, če boste zame kaj zmolili in me na ta način podprli v mojem življenju in poslanstvu. (Martin Golob)

iz knjige:

Zelo me navdihuje, ko slišim, da je Marija vse besede, ki jih je slišala, premišljevala v svojem srcu. Kako čudovit zgled Device Marije! Ona nosi v sebi Božjo besedo. Premišljuje o njej, jo premleva v svojem srcu, jo gnete kakor testo. In takrat lahko beseda pride tudi v našo kri, v naše srce. Kako zelo spodbudno je današnje Božje sporočilo. V tem letu si želim večkrat vzeti v roke Sveto pismo, ga pre mišljevati, brati in spoznavati novorojenega Odrešenika, ki nam po Svetem pismu govori, sporoča, spreobrača, nagovarja, napolnjuje ter daje upanje in smisel našemu bivanju.

o avtorju

Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce ter prinaša veselo oznanilo v živahen medijski svet. Njegovo pričevanje z naslovom Na spletni prižnici, ki ga je pripravil skupaj z Lojzetom Grčmanom, novinarjem portala Aleteia, je bliskovito postalo ena največjih slovenskih knjižnih uspešnic in se na številnih predstavitvah dotaknilo več tisoč ljudi. Nova knjiga prinaša za vsak dan v letu kratek odlomek iz evangelijev po Martinovem izboru in njegove spodbude k branju Svetega pisma.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...