Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Potapljanja

Pavle Jakop
Potapljanja
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-04-0162-9
Leto izdaje izvirnika 2015
Fotografije Klemen Kunaver
Uvodna beseda Edi Kovač

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 12 cm
160 g
123 strani
Tip knjige
poezija
Kategorije
religija > krščanstvo
leposlovje > poezija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pesniška zbirka frančiškana p. Pavleta Jakopa prinaša meditacije o otroštvu, odraslosti, odgovornosti, starševstvu, ljubezni, spominih … Izbrane so med pesmimi, ki so bile objavljene v Naši družini, kjer p. Pavle še vedno redno objavlja.

Zbirka meditacij p. Pavleta Jakopa lahko služi pri oblikovanju različnih duhovnih srečanj, bogoslužij, veroučnih ur …, lahko pa postane tudi zvesta spremljevalka osebnega razmišljanja ali celo molitve, ki jo utegne spremeniti v oseben dialog z Bogom.

Recenzija Bukla

Nova pesniška zbirka frančiškanskega patra je izbor meditacij, ki so izhajale v reviji Naša družina. Pesmi kljub himničnemu razpoloženju v prvi vrsti niso namenjene upesnjevanju estetskega užitka, ampak vzbujanju upanja in vere v Božje usmiljenje. Meditacije, ki se dotikajo tako radostnih (rojstvo otroka) kot bolečih (smrt bližnjega) življenjskih dogodkov in kritično razmišljajo o sedanjem času (Mi pa stojimo in vztrajamo), spominjajo, da je Bog vedno z nami, in hkrati spodbujajo k izpovedovanju brezpogojne krščanske ljubezni.

Kristina Sluga, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...