Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čudež bioidentičnih hormonov

Michael E. Platt
Čudež bioidentičnih hormonov
23,90 € 23,90 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, rok dobave 2-4 delovnih dni

Povej naprej

Založba Ara
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-6861-97-7
Naslov izvirnika The miracle of bio-identical hormones
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Jernej Zoran

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
280 g
263 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
naravoslovje > medicina

Založnik o knjigi

Knjiga je zbirka napotkov za blaženje in odpravo cele vrste zdravstvenih težav, ki se lahko pojavijo zaradi hormonskega neravnovesja. Mednje sodijo menopavza, sladkorna bolezen, astma, debelost, migrenski glavoboli, fibromialgija, artritis, rak, tumorji maternice, endometrioza, primanjkljaj pozornosti in motnja hiperaktivnosti. Sloni na izkušnjah ameriškega zdravnika s petintridesetimi leti kliničnih izkušenj zdravljenja z bioidentičnimi hormoni – hormonskimi nadomestki, katerih biokemična zgradba je popolnoma enaka tistim, ki jih proizvaja človeško telo. To dejstvo omogoča pomembne prednosti pri zdravljenju in zmanjšuje potencialna tveganja.

Bioidentične hormone pripravljajo na podlagi receptov v lekarnah za vsakega človeka posebej in mu jih pošljejo na dom. Tako prihajajo bioidentični hormoni tudi v Slovenijo.

Hormoni nadzirajo vsak sistem v telesu in so ključni za zdravje ljudi, so izjemno močne snovi, zaradi katerih se lahko počutimo dobro ali pa zaradi njih zbolimo. Vplivajo na vsako celico v telesu. Prednosti naravnih hormonov v primerjavi s sintetičnimi so ogromne, a večina zdravnikov ve o tem le malo ali nič, saj skoraj vse njihovo znanje temelji na raziskavah, ki jih opravijo farmacevtska podjetja. Ta ne morejo patentirati naravnih izdelkov, zato se z bioidentičnimi hormoni ne ukvarjajo. Zdravniki, ki se spoznajo na bioidentične hormone, so dosegljivi tudi v Sloveniji.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...