Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Hitro okrevanje po virusni okužbi

Thomas E. Levy
Hitro okrevanje po virusni okužbi
23,70 € 23,70 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,71 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-7060-75-1
Naslov izvirnika Rapid virus recovery
Leto izdaje izvirnika 2021
Prevod Aleksander Urbančič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
350 g
254 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi in to nepredstavljivo hitro. To zajema še posebej virusne okužbe dihal, ki vključujejo tudi covid in vse prihodnje patogene, ki se lahko pojavijo zaradi mutacij ali uhajanj iz laboratorijev.

V knjigi je v središče postavljeno zdravljenje Covida in drugih respiratornih virusov, ki je enostavno, hitro, učinkovito in izjemno poceni. Prav tako nima nobenih nevarnih stranskih učinkov in je na voljo vsakomur. Povsem normalno je, da se bojimo okužbe, ki lahko resno ogrozi naše zdravje, še posebej, če menimo, da se ji ne moremo izogniti ali da je ne moremo pozdraviti.

Večina svetovnega prebivalstva je obstala ob pandemiji covida. Vendar, kot že dolgo vemo, lahko zdrav imunski sistem uniči vse patogene, na katere naleti. A včasih celo močan imunski sistem potrebuje malce pomoči, da ohranja telo v dobri kondiciji.

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi – in to nepredstavljivo hitro.

Če hočemo zaustaviti katerokoli pandemijo, vključno s covidom, je ključnega pomena ne le to, da zdravilo obstaja, ampak mora biti tudi izjemno poceni, dostopno povsod, njegova uporaba enostavna, povsem netoksično in da za učinkovanje ne zahteva intervencije zdravnika ali bolnišnice.

Ta trenutek obstaja le eno, ki zadosti vsem naštetim kriterijem. To je: nebuliziran vodikov peroksid.

Vdihavanje nebuliziranega vodikovega peroksida se je izkazalo za zelo učinkovito pri hitrem odstranjevanju vsakršnih patogenov iz sinusov, nosu, grla in globin pljuč. Razlog, zakaj je nebulizacija vodikovega peroksida tako popolna terapija za kakršen koli akutni respiratorni virus, je podrobno opisan v nadaljevanju in v tem trenutku ne potrebuje podrobnejše razlage.

Terapija z vodikovim peroksidom je tipični predstavnik biooksidativne terapije, ki jo podrobneje predstavljamo v tej knjigi. V to kategorijo prištevamo še vitamin C, ozon, ultravijolično obsevanje krvi in hiperbarično kisikovo terapijo. Vse našteto ima skupne poti uničevanja kužnih patogenov.

Iz vsebine:

Kako popolnoma odpraviti covid?
Izjemne zdravstvene lastnosti vodikovega peroksida

Zdravljenje in preprečevanje virusnih okužb dihal

Kaj je sindrom prepustnega črevesja?

Obnavljanje normalnega črevesnega delovanja

Ali obstajajo učinkoviti načini zdravljenja covida?

Zgodnje odkrivanje in zdravljenje virusne okužbe

Preventiva in vzdrževanje

Razumevanje vzroka vseh kroničnih bolezni

Pomembno pojasnilo o trditvah v tej knjigi

Večina pomembnih znanstvenih trditev, ki jih navajam v tem poglavju in skozi celotno knjigo, se nanaša neposredno na reference v strokovno pregledani znanstveni literaturi. Večina podatkov izvira iz najprestižnejših znanstvenih strokovnih revij. S storitvijo, ki jo ponuja spletna stran PubMed, so takšne informacije zlahka in hitro dosegljive.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...