Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ozemljevanje

Največje zdravstveno odkritje vseh časov!
Martin Zucker, Stephen T. Sinatra, Clinton Ober
Ozemljevanje
29,00 € 29,00 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7184-14-3
Naslov izvirnika Earthing
Podnaslov izvirnika The Most Important Health Discovery Ever!
Leto izdaje izvirnika 2010

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
570 g
344 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Odkrita je bila rešitev za preprečevanje kroničnih vnetij, ki so vzrok najpogostejših bolezni sodobnega človeka!

Knjiga Ozemljevanje govori o mogočni in osupljivi, a prezrti naravni zdravilni energiji našega planeta, in opisuje načine, na katere se zlahka povežemo z njo, ne glede na to, kje smo.

Ta še nikoli povedana zgodba, ki jo sestavljajo številne navdušujoče raziskave in pričevanja iz resničnega življenja, pripoveduje o odkritju, ki bi lahko bilo povod za svetovno revolucijo na področju zdravja.

Skozi zgodovino smo ljudje ohranjali neposredno fizično povezavo z Zemljo, s svojo kožo smo se dotikali kože Zemlje.

Hodili smo bosi in spali smo neposredno na tleh.  Ves čas smo bili po naravni poti napolnjeni z zdravilno energijo Zemlje.

Dandanes večino svojega življenja in dela preživimo izolirani od Zemlje. Le redko se zunaj sprehajamo bosi.

Posledično je naše telo postalo kronično obremenjeno z vnetji, nenaravnimi procesi, za katere se zdi, da so spregledan razlog za naglo povečevanje števila odraslih in otrok, ki imajo težave z imunskim sistemom in zdravstvene tegobe, povezane z vnetji.

Izgubili smo svoje električne korenine, stik z električnimi tlemi Zemlje, ki je naša prvobitna zaščita proti vnetju.

Ozemljevanje je preprosta rešitev za to prekinjeno povezavo.

Ta knjiga dokumentira, kako ponovna povezava in ozemljitev telesa dosledno prinašata številne dobrobiti, od hitre ublažitve vnetij, odprave bolečin, izboljšanja prekrvitve, regeneracije, do ublažitve stresa, povečanja energije in boljšega spanca.

Ozemljevanje spada med najnaravnejše in najvarnejše rešitve, ki jih lahko uporabite za izboljšanje zdravja; je preprosto, čeprav njegovo delovanje sega v globine.

Ni terapija, temveč izjemno dragocena vrnitev k temeljnemu vidiku Narave, na katerega smo pozabili.

»Ozemljevanje je revolucionaren zdravstveni preboj, ki vam bo spremenil življenje. Preberite to knjigo, ozemljite se in prekinite začarani krog stresa in bolezni.« - MARTIN GALLAGHER, dr. med, doktor kiropraktike

»Hormonska neravnovesja so med ženskami izjemno razširjena. Ozemljevanje zelo blagodejno vpliva na uravnovešanje hormonskega sistema in blagodejno vpliva na zmanjšanje simptomov.« - AMANDA WARD, naturopatska zdravnica

»Povratne informacije pacientov so tako prepričljive, da lahko kot zdravnik z gotovostjo zatrdim, da ozemljevanje spreminja življenja.« - DAVID GERSTEN, dr. med.

»Ozemljevanje nas poveže z Naravo, Narava pa je temeljni vir zdravja in zdravljenja. Ta knjiga je priročnik za uporabo ene izmed izjemnih zdravilnih skrivnosti Narave.« - dr. JOHN GRAY, avtor uspešnice Moški so z Marsa, ženske so z Venere

»Večina ljudi si želi pridobiti čim več zdravstvenih koristi s čim manj napora. To je to! Ozemljevanje vam prinese veliko koristi z bore malo dela. Dela pravzaprav ni!« - DAVID WOLFE, avtor uspešnice Superhrana

»Ozemljevanje mi je izjemno pomagalo pri rehabilitacijskem procesu po poškodbah in izčrpanosti. Vrnil sem se še močnejši in počutim se veliko bolje.« - CHRIS LIETO, trikratni zmagovalec triatlona Ironman

o avtorjih

Clinton Ober je svojo pot začel kot prodajalec priključkov za kabelsko televizijo v Montani in postal vodilni v tej panogi. Po bolezni, ki ga je leta 1993 skoraj stala življenja, se je odpravil na osebno popotovanje v iskanju smisla življenja in odkril ozemljevanje. Od takrat se odločno osredotoča na spodbujanje znanstvenega raziskovanja in praktične uporabe ozemljevanja.

Stephen T. Sinatra, dr. med., je specialist kardiolog in certificirani psihoterapevt s štiridesetletnimi kliničnimi izkušnjami pri zdravljenju, preprečevanju in odpravljanju srčnih bolezni. Ima tudi certifikat s področja antiaging medicine in nutricionistike.

Martin Zucker je veliko pisal o naravnem zdravljenju, telesni pripravljenosti in alternativni medicini za publikacije, kot so Smithsonian, Readers Digest, Los Angeles Times, National Enquirer in Los Angeles Times, kot soavtor in najeti pisec je napisal več knjig, bil je tudi dopisnik tiskovne agencije Associated Press.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...