Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ženske v hormonskem ravnovesju

Sanja Toljan
Ženske v hormonskem ravnovesju
19,90 € 19,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,60 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6861-90-8
Naslov izvirnika Ženske u hormonskoj ravnoteži
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Niki Neubauer
Urejanje Jože Vetrovec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
270 g
255 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
naravoslovje > medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka.

To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe in nekaj tisoč ljudi – da živijo srečno, brez najrazličnejših težav, brez bolečin … Med ljudmi, ki jim je pomagala na novo zaživeti, je tudi na stotine Slovenk in Slovencev.

Kot predstavnica medicine, ki temelji na znanstvenih dokazih, pomaga ljudem uravnotežiti hormonski orkester predvsem v tistih najizzivalnejših in, lahko bi rekli, kritičnih obdobjih prehoda iz enega življenjskega obdobja v drugega. Knjiga je odličen kažipot skozi življenje; pomaga, da brez težav pridete skozi vse pasti hormonskih poti.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Moški v hormonskem ravnovesju in Ženske v hormonskem ravnovesju.)

Priljubljena hrvaška zdravnica, ki pogosto obiskuje Slovenijo in ima pri nas poleg ordinacijskega dela tudi vedn­o množično obiskana predavanja, je svoje dolgoletno znanje in izkušnje z uporabniki bioidentičnih hormonov prelila v dva pregledna priročnika. In ker vedno največ štejejo lastne izkušnje, je številne znanstvene dokaze obogatila z osebnimi zgodbami in izpovedmi iz prve roke. V prvem delu pojasni vlogo hormonov (in bioidentičnih hormonov) v jajčnikih, maternici, prsih, njihov pomen pri spolni sli, plodnosti in menstruaciji, v nadaljevanju dela pa se je resno zakopala v raziskovanje predmenopavze in vseh njenih pasti ter ponudila številne odgovore, ki pomagajo stabilizirati razglašeni hormonski orkester in znova vzpostaviti ravnovesje v telesu. Četudi se o tem veliko manj govori, pa so prehodi iz enega življenjskega obdobja v drugo pogosto problematični tudi za moške. Normalno in naravno je, da z leti pri njih pada raven testosterona in se šibijo tudi druge hormonske poti. Če obstajajo rešitve zanje, ni razloga, da jih ne bi uporabili. Obe knjigi lahko delujeta kot kažipot, na katerega se velja opreti, če si želimo omiliti težave in bolečine, ki jih prinaša življenje v zrelih letih.

Renate Rugelj, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...