Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Mreženje

skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu
Boško Praštalo
Mreženje
26,90 € 26,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,81 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Sellution
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-07-1030-1

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 15,5 cm
410 g
232 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družbene vede > ekonomija
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Želiš tudi ti imeti “veze”? S pravim pristopom k mreženju do boljše službe, novih poslov in več prodaje! Pri povezovanju, grajenju odnosa, torej mreženju bodite vi tisti, ki delate prve korake in ne čakajte na druge. V uspešnem mreženju ni prostora za pasivnost, dobre povezave so posledica proaktivnih dejanj.

V KNJIGI MREŽENJE TI RAZKRIJEM, KAKO SE AKTIVIRAŠ IN SE ZAČNEŠ PRVIČ V ŽIVLJENJU STRATEŠKO MREŽITI, DA V SVOJE ŽIVLJENJE VKLJUČIŠ PRAVE OSEBE, KI TI LAHKO POMAGAJO NA POTI DO USPEHA.

Se želiš začeti strateško povezovati, graditi odnose z osebami, ob katerih si lahko boljši, uspešnejši? Knjiga MREŽENJE ti bo pomagala, da se aktiviraš, postaviš sistem mreženja in postaneš najbolj proaktivna oseba v svoji mreži.

OD VEŠČIN MREŽENJA JE ODVISNO, KJE IN KAJ DELAŠ, OD KOGA SE UČIŠ ALI PA KOGA POKLIČEŠ, KO IMAŠ PROBLEME.

Ne bom ti prodajal zgodbic, da boš zgolj zaradi nakupa knjige Mreženje spremenil/a svoje življenje ali pa kot nekateri, da boš z nekaj triki obogatel/a. Dobiš pa jasne usmeritve, kako se aktivirati, kako ozavestiti mreženje, kako postaviti strategijo in sistem mreženja in kar je najbolj pomembno, kako postati proaktivna oseba. Naj bo nakup knjige samo prvi strateški korak vstopa v pravi svet mreženja. Knjiga MREŽENJE je napisana z namenom, da se aktiviraš, da se začneš zavedati, da si glavni steber svoje mreže, da se začneš povezovati in skrbeti za svojo mrežo. Mreženja ne moreš kupiti, treba ga je živeti.

KNJIGA JE PRIMERNA ZATE, ČE…
Se zavedaš, da si sam nemočen, da ti manjka povezav, pravih informacij, podpore v ključnih trenutkih. Zdaj je čas, da se aktiviraš in začneš strateško graditi svojo mrežo.
Si želiš boljše službe, več poslovnih izzivov, vidiš, da se drugim na polno dogaja. Lahko si lažeš, da imajo drugi srečo ali pa si priznaš, da je razlika samo v tem, da te premalo pravih ljudi pozna.
Imaš delovno mesto, ki od tebe zahteva sodelovanje, interakcijo s sodelavci, strankami ali poslovnimi partnerji. Tvoj uspeh, tvoja rast je odvisna od veščin mreženja, tvojih sposobnostih grajenja odnosa s pravimi osebami.
Nikoli ni prepozno in nikoli ni napačen trenutek začeti strateško graditi svoje mreže. Pravim osebam je vseeno, če si študent, upokojenec, že 20 let v isti službi, brez parterja. Njim je samo pomembno, kako jih bogatiš in da jih ne smetiš. Zgolj od tebe je odvisno, s kom boš pil kavo, od koga se boš učil in koga boš bogatil.
Vsak od nas bi danes imel več prodaje, več posla, boljše ponudbe za službo. Dejstvo je, da se to ne more zgoditi brez pravih oseb oziroma brez mreženja.
Super je, da imaš danes odlično službo, dobro plačo in top funkcijo. Prave mreže ne smeš graditi iz pozicije moči, treba se je zavedati, da so vsa podjetja, vse funkcije začasno v našem življenju.
Se najdeš v zgornjih opisih? Potem je zdaj skrajni čas, da začneš mreženje resno planirati in »trenirati«. Vsak dober rezultat zahteva trening, prav tako tudi mreženje.

 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...