Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Uspešen odpoklic

Učenje zanesljivih odzivov za mladiče in odrasle pse
Pippa Mattinson
Uspešen odpoklic
22,90 € 22,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,69 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Narava
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7031-08-9
Naslov izvirnika Total recall
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Karmen Zahariaš

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16 cm
770 g
256 strani
Tip knjige
koledar
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > domače živali

Povej naprej

O knjigi

UČENJE ZANESLJIVIH ODZIVOV ZA MLADIČE IN ODRASLE PSE

Veliko je skrbnikov, ki težko obvladujejo svoje pse, in večina tistih, ki potrebujejo pomoč, ima eno preprosto, a res veliko težavo – ne morejo jih priklicati. Ker je dober odpoklic nujna in najpomembnejša, za psa pa včasih celo življenjsko pomembna »vaja«, se moramo učenja lotiti resno, premišljeno in tako, da bo uspešno.

V knjigi Uspešen odpoklic Pippa Mattinson predstavi sodobno in učinkovito, do psov in skrbnikov prijazno metodo učenja psov z nagrajevanjem. Podrobno opiše postopek, ki skrbnike psov korak za korakom pripelje do učinkovitega in trajnega odpoklica psov v različnih situacijah, okoljih in ob različnih motnjah. Vendar je Uspešen odpoklic veliko več kot le knjiga o učenju odpoklica. Je izčrpen priročnik in vodič skozi vedenje in šolanje psov, ki bo prišel prav tako skrbnikom družinskih psov kot tistim, ki urijo pse za različne kinološke discipline ali posebne naloge. Knjiga je namenjena učenju psov vseh vrst in starosti – mlajših in starejših mladičev, odraslih psov, ki lahko svoj odpoklic vselej še izboljšajo, pa tudi psov, ki so navajeni uhajati, ali tistih, ki se na prostem izmikajo prijemu.

Recenzija Bukla

Če imate psa – ni pomembno ali je mladič ali odrasel pes – , se verjetno zavedate, da je najpomembnejši ukaz prav odpoklic, to pomeni, da ga naučite, da zanesljivo priteče k vam, ko ga pokličete. Vse pasje šole in priročniki trdijo, da z uspešnim odpoklicem najbolj poskrbite za varno in svobodno življenje vašega psa. V pričujoči knjigi je zato natančno in učinkovito predstavljen postopek za učenje odpoklica s pozitivno motivacijo (nagrado). Ne glede na to, na kateri stopnji je vaš pes, vam bo knjiga pomagala, da boste znali pritegniti njegovo pozornost tudi v najtežjih situacijah. Knjiga, razdeljena v tri tematske sklope (priprave, učenje in reševanje težav), nam pomaga razumeti posamezna obdobja pasjega odraščanja in ukrepanja v primerih, da se že precej dobri odpoklici začnejo podirati. Uči nas tudi pravilne uporabe pasje piščalke in priboljškov ter opiše pogoste človeške napake – kako jih popraviti ali pa sploh ne narediti.

Beti Hlebec, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...